1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Vali Öztürk: Antalya'yı Daha İyiye, İleriye Götürmeyi Vadediyorum
Vali Öztürk: Antalyayı Daha İyiye, İleriye Götürmeyi Vadediyorum

Vali Öztürk: Antalya'yı Daha İyiye, İleriye Götürmeyi Vadediyorum

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan son valiler kararnamesi ile Erzurum'dan Antalya’ya atanan Sebahattin Öztürk, yeni görevine başladı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan son valiler kararnamesi ile Erzurum'dan Antalya’ya atanan Sebahattin Öztürk, yeni görevine başladı. Antalya’yı daha iyiye ve ileriye götürmeyi vadeden Öztürk, EXPO 2016’yı da en iyi şekilde tamamlamayı hedeflediğini söyledi.

Antalya’nın yeni Valisi Sebahattin Öztürk için valilik binası önünde karşılama töreni yapıldı. Kurum ve kuruş yetkilileriyle tanışan Öztürk, daha sonra basın mensuplarıyla bir araya geldi. Antalya’nın genel olarak mamur ve gelişmiş bir şehir olduğunu belirten Öztürk, “Ben genel olarak çok mamur, çok gelişmiş, turizmde marka olmuş bir şehri daha iyiye daha ileriye taşımayı vaat ediyorum. İnşallah gerek tarım, gerek turizm de çok önemli mesafeler aldı, gelecekte de alacaktır. Türkiye’nin göz bebeği bir yer. Bu kadar hassas ve önemli bir yerde görev yapmak herkes için gurur kaynağıdır.” dedi. Antalya’da görev yapmanın onur verici olduğunu belirten Öztürk, burada hizmet etmenin kendisi ve ailesi için şeref olduğunu kaydetti.

"EXPO 2016’yı MUTLAKA BAŞARIYLA SONUÇLANDIRMALIYIZ"

Vali Öztürk, Antalya için turizm ve EXPO’nun 2 önemli alan olduğunu söyledi. Bu iki sektörü önemsediğini belirten Öztürk, EXPO 2016’nın mutlaka başarıyla sonuçlanması gerektiğini ifade etti. EXPO 2016’nın hem Antalya’nın hem de Türkiye’nin gururu olması gerektiğini belirten Öztürk, “Bunu hep beraber başaracağız. Organizasyon anlamında tecrübelerimiz var ama EXPO farklı bir şey. Arkadaşlarımızla değerlendirme yapacağız. Bu işin başında tarım bakanımız var, onunla birlikte başarılı bir şekilde bu süreci yönetip 2016’da sonuçlandırırız. Başarı bir şekilde bu süreci yönetip en iyi şekilde sonuçlandırırız.” dedi.

Turizminde Antalya için olmazsa olmazlar arasında bulunduğuna değinen Öztürk, bu alanda yapılan işler olduğunu, ancak daha yapılması gereken işler olduğuna değindi. Öztürk, turizm sektörünü ulaşımla desteklenmesi gerektiğini kaydetti.

Toplantıda basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Öztürk, "Twitter kullanıyor musunuz?" sorununa, “Kullanmıyorum, ama kullanmayı düşünüyorum. Burada böyle bir gelenek varmış.” diye cevap verdi.
CİHAN

Vali Öztürk: Antalya'yı daha iyiye, ileriye götürmeyi vadediyorum

Vali Öztürk: Antalya'yı daha iyiye, ileriye götürmeyi vadediyorum

Vali Öztürk: Antalya'yı daha iyiye, ileriye götürmeyi vadediyorum

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.