1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali'nin Kayak Keyfi
Valinin Kayak Keyfi

Vali'nin Kayak Keyfi

Ardahan Yalnızçam Kayak Tesisi'nde sezon açıldı. Kar kalınlığının 70 santimetre olduğu kayak merkezinde vatandaşlar kayarak karın tadını çıkardı.

A+A-

Ardahan Yalnızçam Kayak Tesisi'nde sezon açıldı. Kar kalınlığının 70 santimetre olduğu kayak merkezinde vatandaşlar kayarak karın tadını çıkardı. Vatandaşlara Vali Seyfettin Azizoğlu da eşlik etti. Kayak takımlarını giyen Vali, kayaksevenleri şehre davet etti.

Vali Azizoğlu, kent merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Uğurlu Dağı mevkisindeki Yalnızçam Kayak Tesisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Ardından açılış anısına kayak takımlarını giyerek, kaydı. Ardahan’ın karının kaymak için ideal olduğunu ifade eden Vali Azizoğlu, kayaksevenleri kente davet ettiğini belirterek, kayak tesisinde konukevi, kafeterya ve mekanik tesisin bulunduğunu ifade etti.

Tesiste kar kalınlığının 70 santimetre olduğunu anlatan Vali Azizoğlu, sezonu açmak için yeterli kar kalınlığına ulaşıldığını dile getirdi. Yalnızçam'ın ideal bir pist olduğunu ifade eden Azizoğlu, "Gelecek vadeden bir pist. Biz istiyoruz ki buralar Türkiye'den hatta dünyanın başka ülkelerinden kayaksevenleri karşılasın. Bizim bu yönde çalışmamız var. Her bölgeden gelsinler burada kayak yapsınlar. Ardahanlılar başta olmak üzere herkes güzel kayak yapma imkânına kavuşsun." ifadelerini kullandı.

Ardahan’a gelecek yıl bin 500 metrelik bir pisti faaliyete geçirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Azizoğlu, halkın daha iyi kayak yapmasını sağlayabilmek için alanı genişleteceklerini kaydetti. Kayak sezonun açılmasıyla karın tadını çıkaran Ardahanlılar ise doyasıya eğlendi.

Açılışa, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Şefaattin Serten, Vali Yardımcısı Murat Karasu katıldı. CİHAN

Vali'nin kayak keyfi

Vali'nin kayak keyfi

Vali'nin kayak keyfi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.