1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Van’dan Ereğli’ye Kardeşlik Köprüsü Uzandı
Van’dan Ereğli’ye Kardeşlik Köprüsü Uzandı

Van’dan Ereğli’ye Kardeşlik Köprüsü Uzandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Huzur Derneği, Gençlik ve spor Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Kardeşlik Köprüsü’ projesi kapsamında Van'dan 40 öğrenciyi misafir ediyor.

A+A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Huzur Derneği, Gençlik ve spor Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Kardeşlik Köprüsü’ projesi kapsamında Van'dan 40 öğrenciyi misafir ediyor. Ereğli’yi gezen öğrenciler, ilçe protokolünü de ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ve farklı illerdeki öğrencilerin birbirlerini, kültürlerini, örf, adetlerini, il ve ilçelerin özellik ve güzelliklerini öğrenmelerini amaçlayan ‘Kardeşlik Köprüsü’ projesi kapsamında Huzur Derneği tarafından Van'dan 40 öğrenci Ereğli'de misafir ediliyor. Proje kapsamında 80 öğrenciyi konuk edecek olan Huzur Derneği yönetimi, ilk grup öğrencilerinden bazıları ile Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı, Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç’ı ziyaret etti. Huzur Derneği Başkanı Ramazan Adıyaman, dernek yöneticileri ve kafile öğretmeni Osman Ayhan ile birlikte ilk olarak Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret eden öğrenciler, Başkan Posbıyık ile sohbet etti.

Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’ı ziyaret eden Vanlı öğrencilere teşekkür eden Çay, "1985 yılında Van’ da görev yaptım. Oradaki halkın ne kadar cana yakın olduğunu biliyorum. Ereğli’ de de Huzur Derneği çok güzel çalışmalara ve projelere imza atıyor. Öğrencilerin burada güzel günler geçireceğine ve güzel anılarla ayrılacağını umut ediyorum." dedi

Öğrenciler son olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç’ı ziyaret etti. CİHAN

Van’dan Ereğli’ye kardeşlik köprüsü uzandı

Van’dan Ereğli’ye kardeşlik köprüsü uzandı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.