1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Vatandaş Terme Çayı’nın Islahı İçin Yetkililerden Çözüm Bekliyor
Vatandaş Terme Çayı’nın Islahı İçin Yetkililerden Çözüm Bekliyor

Vatandaş Terme Çayı’nın Islahı İçin Yetkililerden Çözüm Bekliyor

Terme şehir merkezi içerisinden geçen ve ilçeyi ikiye bölen Terme Çay’ı nın kirli hali vatandaşların tepkisine neden oluyor.

A+A-

Terme şehir merkezi içerisinden geçen ve ilçeyi ikiye bölen Terme Çay’ı nın kirli hali vatandaşların tepkisine neden oluyor. Çay içerisine atılan çöp ve kirli sular yüzünden kötü koku eksilmiyor.

Samsun’un Terme ilçesinde bulunan Terme Çay’ı ilçenin simgesi haline gelirken, çay yatağında bulunan çöpler ve atıklar yüzünden çayın kötü görünümü vatandaşı rahatsız ediyor. İlçe merkezine yakışmayan görünümü olduğunu belirten vatandaşlar, bir an önce bu derenin temizlenip ıslah edilmesi için yetkililerden çözüm bekliyor. Özellikle çay etrafında bulunan iş yeri sahipleri buranın Termeye yakışmadığını belirtti. Esnaflar, "Çayın içerisinde ne ararsan var. Çöp ve atıklar yüzünden çayın hiçbir doğal güzelliği kalmadı. Atık suların da buraya akması bizi çok üzmektedir. Buranın büyük bir proje ile ıslah edilip insanların sosyal ihtiyaçları için kullanıma açılmalıdır. Ulaşımın sağlanması için yapılan köprülerin ayakları dolmuş ve biriken killerin alınmadığı için şiddetli bir yağmurda çay taşmasıyla karşı karşıya kalıyoruz. Bu da bizlere ekonomik kayıplara neden olmaktadır." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Terme’nin vizyonuna yakışır şekilde ıslah ve düzenleme yapılmasını isteyen esnaflar, bu mekânlar sayesinde işyerlerinin daha çok göz önüne çıkacağını ve ticaretin çoğalacağını dile getirdi. CİHAN

Vatandaş Terme Çayı’nın ıslahı için yetkililerden çözüm bekliyor

Vatandaş Terme Çayı’nın ıslahı için yetkililerden çözüm bekliyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.