1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ve beklenen açıklama geldi
Ve beklenen açıklama geldi

Ve beklenen açıklama geldi

İstanbul’da okullar tatil edildi!

A+A-

İstanbul Valiliği, kar yağışından dolayı yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için okulları çarşamba günü (bugün) tatil etmişti. Yoğun kar yağışının devam ettiği Megakent İstanbul’da okulların yarın için tatil edilip edilmeyeceği ise merak konusuydu.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, gün içinde yaptığı açıklamada tatil kararını akşamki değerlendirme sonrası verebileceklerini belirtti. İstanbul Valiliği, akşam saatlerindeki değerlendirmenin ardından okulları perşembe günü de tatil etme kararı aldı.

Valilikten yapılan açıklamada, "Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre; ilimizde kar yağışının yarın öğle saatlerine kadar yoğun bir şekilde devam etmesi ve kuvvetli don olayı beklenmektedir.
Valiliğimizce öğrencilerimizin ulaşımda herhangi bir risk ve mağduriyetle karşılaşmamaları için anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime 19 Şubat Perşembe günü de 1 (bir) gün ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel de idari izinli sayılacaktır.
Kamuoyunun bilgilerine önemle duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.