1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ve o katili eşi sonunda boşadı!
Ve o katili eşi sonunda boşadı!

Ve o katili eşi sonunda boşadı!

Özgecan Aslan'ın katili Suphi Altındöken'in eşinin açtığı boşanma davası sonuçlandı.

A+A-

Mersin'in Tarsus ilçesinde 11 Şubat'ta, 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'a yolcu olarak bindiği minibüste tecavüze kalkışan, direnince de öldürüp yakan şoför Suphi Altındöken'in eşi Neslihan Altındöken, geçen haziranda mahkeme başvurdu.

'SÜREKLİ ŞİDDET UYGULUYORDU'
Mahkemeye verdiği dilekçede, evlilikleri süresince Suphi Altındöken'in kendisine sürekli şiddet uyguladığını, mahkemeden uzaklaştırma ve 3 bin lira para cezası aldığında bile "Keşke seni 3 bin liralık dövseydim" dediğini anlatan genç kadın, 2 kez boşanma davası açtığını ancak eşinin ölüm tehditleri ve çocuğunu kaçırması nedeniyle vazgeçmek zorunda kaldığını belirtti. Özgecan'ın öldürülmesinin baş şüphelisi olan sanıkla artık evli kalamayacağını vurgulayan genç kadın, 5 yaşındaki oğlunun velayetini de istedi.

OĞLU İÇİN DAVA AÇACAK!
Adana 1. Aile Mahkemesi'nde görülen davanın dünkü ikinci celsesinde çifti boşayan ve 5 yaşındaki oğullarının velayetini de anneye veren hâkim, Suphi Altındöken'in cezaevinde olması nedeniyle çocuğun olumsuz etkilenmemesi için kişisel ilişki kurulması yönünde karar verilmesine yer olmadığını belirtti. Hâkimin, babanın çocuğu ile kişisel ilişki konusunda karar vermemesinden dolayı Suphi Altındöken'in oğlunu görebilmesi için dava açması gerektiği belirtildi.

AVUKAT EBRU ÇATIKKAŞ: TEHDİT EDİLİYORUM
Neslihan Altındöken'in avukatı Ebru Çatıkkaş, müvekkilinin kararı duyunca çok sevindiğini söyleyerek, "Bu kararı Özgecan davası dosyasına da koyacağız. Bu davada bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Karar kesinleştiğinde anne ve çocuğun soyadını değiştirmek için de dava açacağız. Suphi Altındöken ve çevresi tarafından 'yuva yıkma' gerekçesiyle 6 aydır ölümle tehdit ediliyorum. Suphi Altundöken'in bir gün hapishaneden çıkıp yeniden aile hayatına geri döneceğini düşündüğü için kendisini hala ölümle tehdit ettiğini ileri süren Çatıkkaş, "Neslihan'a ulaşıp onu tehdit edip, istediğini yapamayınca hedefine beni aldı ve olayı şahsileştirerek bana düşmanlık yapıyor. Sürekli beni Özgecan gibi öldüreceğini özellikle bir şekilde iletiyor. En ağır cezayı alacağını ve ömür boyu cezaevinden çıkamayacağını ümit ediyoruz. Genelde telefonla tehdit ediliyorum, bir iki tane de mektup var. Başkaları aracılığıyla gönderiyor. Başsavcımız da neredeyse seferber etmiş durumdalar. Birkaç faile ulaştık" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.