1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Veli Kavlak: Tezahüratlarla Can Buluyoruz
Veli Kavlak: Tezahüratlarla Can Buluyoruz

Veli Kavlak: Tezahüratlarla Can Buluyoruz

Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Veli Kavlak, Beşiktaş Dergisi’ne özel açıklamalar yaptı.

A+A-

Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Veli Kavlak, Beşiktaş Dergisi’ne özel açıklamalar yaptı. Siyah - beyazlı futbolcu taraftarlarına övgüler yağdırırken, "Tezahüratlarla can buluyoruz." dedi.

Beşiktaş Dergisi’nin kapağına konuk olan Veli Kavlak, bu sezon dar kadroyla yakalanan üçüncülükte en büyük pay sahiplerinden biri olarak gösterilirken, Beşiktaş Dergisi Editörü Senem Gülkar’ın sorularını içtenlikle yanıtladı. İşte o çarpıcı röportajdan bazı ayrıntılar:

“Viyana’da çok fazla yabancı insan var. Türkler, Ruslar, Sırplar, Arnavutlar... Biz onlarla hep beraber büyüdük... Avusturyalı çocuklar ise daha farklı, çok daha güzel yerlerde büyüyorlar. Tam da buna benzer olarak, Avusturyalı olmayan birinin profesyonel futbolcu olması çok zor.”

“Beşiktaş bambaşka... Birçok insan burada oynamak istiyor. Ben bunu milli takım kamplarında da farkediyorum. Mesela Werder Bremen’de ve Inter’de oynamış olan Arnautovic bazen odada Beşiktaş taraftarlarının videolarını izler.”

“İnsanlar iyi oynayınca göklere çıkarıp, bir hata yapınca yerin dibine sokuyorlar. Profesyonel bir futbolcu, övülse de eleştirilse de, gerçekte ne yapıp ne yapmadığını doğru tespit edebilmeli.”

“Mental olarak büyük takımda oynamak kolay değil. Milyonlar sizi izliyor, medyadan baskı var. Bunlardan dolayı gerçeğin altında performanslar ortaya koyduk. Yoksa bizim çok da kötü bir kadromuz yoktu.”

“Gelecek sezon kendi stadımızda oynayamayacağız. Ayrıca gençlerden kurulu bir takım olarak taraftara en çok ihtiyacı olan ekip biziz. Umarım onlar, -elbette karşılaştırılamaz ama- oynayacağımız stadı ‘Yeni İnönü Stadı’na çevirirler. Biz onların tezaüratlarıyla can buluyoruz.”
CİHAN

Veli Kavlak: Tezahüratlarla can buluyoruz

Veli Kavlak: Tezahüratlarla can buluyoruz

Veli Kavlak: Tezahüratlarla can buluyoruz

Veli Kavlak: Tezahüratlarla can buluyoruz

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.