1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Viranşehir Ticaret Odası Yeni Binasına Taşındı
Viranşehir Ticaret Odası Yeni Binasına Taşındı

Viranşehir Ticaret Odası Yeni Binasına Taşındı

Ticaret ve Sanayi Odası Viranşehir Temsilcisi Abdulhalim Tepret, odayı yeni yerine taşıdıklarını söyledi.

A+A-

Ticaret ve Sanayi Odası Viranşehir Temsilcisi Abdulhalim Tepret, odayı yeni yerine taşıdıklarını söyledi.

        Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, AK Parti İlçe Başkanı Celalettin Sayan ve kalabalık bir heyet, Ticaret ve Sanayi Odası Viranşehir Temsilcisi Abdulhalim Tepret'i ziyaret etti.

Burada konuşan Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, odanın müstakil olmasını arzu ettiklerin, kalkınan Viranşehir ilçesini güzel günler beklediğini söyledi. Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan da odanın yeni haliyle vatandaşlara daha iyi hizmet vereceğini, ekonomisi gün geçtikçe güçlenen ilçenin büyümeye uygun bir potansiyele sahip olduğunu dile getirdi.

Viranşehir Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcisi Abdulhalim Tepret, 12 Mayıs 2013’te yapılan seçim ile odanın yeni yönetiminin belirlendiğini belirtti, Viranşehir ilçesinden Şehmus Demirel, Asuman Yazmacı, İsmail Coşkun ve Umut Can’ın oda yönetimine girdiğini söyledi. Tepret, “Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin ve Milletvekilimiz Mehmet Akyürek’in katkıları ile iki ilçeye hizmet eden odamız yeni binasına taşınmıştır. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun da ilçeye açılmasıyla artık yatırımcı vatandaşlarımızın sık sık Şanlıurfa’ya gitmesine gerek kalmamıştır. 60 yıldır kirada olan odamız artık kendi binasında vatandaşlarımıza hizmet veremeye devam ediyor. Yeni binamız çağın şartlarına uygun, 250 metrekarelik alanda, 50 kişilik konferans salonu ile bir çok sosyal aktivitenin yapılmasına uygun hale getirilmiştir.” dedi CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.