1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. VOLKAN "KÜFÜR ETTİ" İDDİASI
VOLKAN KÜFÜR ETTİ İDDİASI

VOLKAN "KÜFÜR ETTİ" İDDİASI

Trabzonspor yöneticileri, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in, ısınmaya çıktığı sırada bordo-mavili taraftarlara küfrettiğini iddia ettiler!

A+A-

Sahaya yabancı madde atılması nedeniyle yarıda kalan Trabzonspor- Fenerbahçe maçında, ev sahibi ekibin tepkisi kaleci Volkan Demirel üzerinde yoğunlaştı. Yönetici ve idareciler, karşılaşma öncesi ısınmaya çıkan Volkan'ın, deniz tarafındaki kale arkasındaki taraftarlara küfrettiğini iddia ederken, bu eyleminin ağır tahrik olduğunu öne sürdüler.

BAŞKAN HACIOSMANOĞLU GÖZLEMCİYLE GÖRÜŞTÜ

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, müsabakanın gözlemcisi ile görüşerek, "Volkan Demirel'in küfürü gördünüz mü?" diye sorduğu, maçın gözlemcisinin ise "Evet gördüm ve notumu aldım" şeklinde cevap verdiği öğrenildi.

"EN GÜZEL CEZAYDI"

Maçın tatil edilmesinden dolayı çok üzgün olduğunu belirten Hacıosmanoğlu, "Maçı kazanabilirdik. Burada Fenerbahçe'yi mağlup etmek, onlara verilebilecek en güzel cezaydı" dedi.

FUTBOLCULARINI TEBRİK ETTİ!

Trabzonspor, Fenerbahçe maçının ardından ara vermeden Pazar günü Sivasspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenmanı Başkan Hacıosmanoğlu da izledi. Hacıosmanoğlu antrenman sonunda ise futbolcuları tek tek tebrik etti.

7 EKSİKLİ ANTRENMAN

Hafif sakatlıkları bulunan kaleci Onur, Fatih Öztürk, Malouda, Henrique, Janko ve Yusuf Erdoğan antremana katılmazken, sakatlığı devam eden Kadir Keleş, takımdan ayrı koşu yaptı.

COLMAN YARIDA BIRAKTI   

Antrenmanda yarıda sahada çift kale maç yapıldığı sırada, takım arkadaşıyla girdiği ikili mücadelede yerde kalan Colman, sahayı sağlık ekibinin omuzlarında terk etti. Colman'ın sakatlığının ciddi olup olmadığının çekilecek MR'dan sonra netlik kazanacağı bildirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.