1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "Yalansız Bir Dünya İçin Gönül Elçisi Olalım"
Yalansız Bir Dünya İçin Gönül Elçisi Olalım

"Yalansız Bir Dünya İçin Gönül Elçisi Olalım"

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bir iş adamı tarafından başlatılan 'Osmanlının torunları, Cumhuriyetin çocukları yalan söylemez' projesi kapsamında, ilköğretim öğrencilerine proje tanıtımı yapıldı.

A+A-

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bir iş adamı tarafından başlatılan 'Osmanlının torunları, Cumhuriyetin çocukları yalan söylemez' projesi kapsamında, ilköğretim öğrencilerine proje tanıtımı yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde de 'Küfürsüz bir ülke ve ilçemde küfür istemiyorum' projesiyle küfre adeta savaş açan işadamı Kasım Yasdıoğlu, küfür projesinin yurdun dört biryanından destek gördüğünü belirtip bu kez de 'Osmanlının torunları, Cumhuriyetin çocukları yalan söylemez' projesi başlattı. Proje kapsamında üzerinde 'Osmanlının torunları yalan söylemez, Cumhuriyetin çocukları yalan söylemez' yazılı binlerce pankart hazırlandı. İlköğretim okulları, personeliyle tek tek gezilerek neden yalan söylememeliyiz konuları anlatıldı. Aynı zamanda Yasdıoğlu Metro Marketler Zinciri sahibi Kasım Yasdıoğlu, öğrencilerin her birine 2’şer TL’lik market hediye çeki dağıttı.

Okullarda öğrencilere "Tertemiz bir dünya için, tertemiz bir ülke için yalan dünyada yalansız yaşayalım ve yaşatalım sizler her biriniz gönül elçisisiniz” diyen işadamı Kasım Yasdıoğlu, projenin amacı hakkında bilgi verdi. Yasdıoğlu, "Bir nevi çocuklarımız otokontrol sistemi gibi çalışıyor. Kırmızı ışıkta geçen babasına çocuk anında müdahale ediyor. Onun için biz de yalan projemizi ilk önce çocuklardan başladık ve en büyük desteği de onlardan göreceğimize inanıyoruz. Bu kapsamda ilköğretim okullarını geziyor. Yalan ile ilgili bilgilendirme yapıyoruz. Şu ana kadar çocuklarımızın da bu projede başarılarından dolayı, yaklaşık 10 bin çocuk gönül elçimize ödül olarak 2 şer TL.’lik hediye çeki dağıttık. İnşallah bu projemizde yurt genelinde etkili olabilmesi için başta basınımızın ve tüm ülkemizde ki çocuklarımızın desteklerini bekliyorum. Yalansız bir dünya için gönül elçisi olalım.” şeklinde konuştu.

Proje kapsamında ziyaret edilen Kadirli Halet Çambel İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Çiftçi, projenin çok anlamlı olduğunu söyledi. Çiftçi, Kasım Yasdıoğlu'na teşekkür etti ve sonuna kadar bu projeye destek olacaklarını ifade etti. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.