1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Yanal: Hedeflerimizi Sonuna Kadar Devam Ettireceğiz
Yanal: Hedeflerimizi Sonuna Kadar Devam Ettireceğiz

Yanal: Hedeflerimizi Sonuna Kadar Devam Ettireceğiz

Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 2. hafta, B Grubu'nda oynanan Eskişehirspor - Mersin İdman Yurdu mücadelesinde ev sahibi Eskişehirspor’un 3-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

A+A-

Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 2. hafta, B Grubu'nda oynanan Eskişehirspor - Mersin İdman Yurdu mücadelesinde ev sahibi Eskişehirspor’un 3-1 üstünlüğü ile tamamlandı. Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kolay rakibe karşı zor kazandıklarını söyleyerek, geri kalan maçları da en iyi şekilde bitirmek istediklerini söyledi. Yanal, “Bulunduğumuz yerden daha yukarı taşınmak ve kupada da en son yere kadar gitmek arzusundayız. Bunu yapabilecek takımımız var.” diye konuştu.

Kendi saha ve seyircisi önünde Mersin İdman Yurdu ile karşılaşan Eskişehirspor, Erkan, Causic ve Necati'nin golleri ile karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Mersin İdman Yurdu’nun golünü ise N'Duka kaydetti. Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, grupta aldıkları ilk galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

“Net bir skorla kazanmamız karşılaşmanın gidişine baktığımızda çok doyurucu değil. Biz daha coşkulu ve yüksek oynayabilen bir takımız. Oynadığımız oyunların çok karşılaşmada referansı var.” diyen tecrübeli teknik adam, oynanan oyunun daha yüksek performansta oynayacak bir kadroya sahip olduklarını kaydetti. Kupada ve ligde oynayacakları maçlara en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Yanal, şu ifadelerini kullandı:

“Zorlu bir maraton bizi bekliyor. Buradan da iyi çıkmalıyız ki hedeflerimize ulaşalım. Bunu yapabilecek kadromuz var. Takım olarak savunmayı yaptığımızda daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Kupada geçen yıl yarı final oynadık. Bu sene final oynamayı arzu ediyoruz. Bunu yapabiliriz. Diğer taraftan lige 5.’inci sıradayız ve puanlar çok yakın. Bulunduğumuz yer daha yukarı taşımak ve kupada da en son yere kadar gitmek arzusundayız. Bunu yapabilecek takımımız var.”

GİRAY BULAK: KUPAYA ÖNEM VERMİYORUZ

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Giray Bulak ise, kupada hedefleri olmadığı için maça yedek oyuncularla çıktıklarını kaydetti. “Kupada çok fazla rol ve yer almak istemiyoruz. Çünkü puan olarak çok istediğimiz yerde değiliz. Eğer rakiplerimiz kadar puanımız olsaydı bizde kendimize bir hedef koyardık.” diyen Bulak, oynamayan oyunculardan gerekli sinyalleri aldıklarını kaydetti.

Bulak, “Daha çok oynamayan oyuncularımızla çıktık. Onları görebilmemiz, oynamaları ve katkı sağlamaları bizim ve onlar için önemliydi. Gelecek için birçok oyuncudan sinyal aldık. Bu bize ileride katkı sağlayacak. Oyuncularımın mücadelesinden ve oyun anlayışlarından memnunum.” diye konuştu.

Grubun ilk maçlarında, kırmızı siyahlı takım Trabzonspor’a 2-0 mağlup olurken, Mersin İdman Yurdu ise kendi evinde Medical Park Antalyaspor karşısında 5-0 mağlup ayrılmıştı.
CİHAN

Yanal: Hedeflerimizi sonuna kadar devam ettireceğiz

Yanal: Hedeflerimizi sonuna kadar devam ettireceğiz

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.