1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yangında Ölen Liseli Gençlerin Cenazesi Kaldırıldı
Yangında Ölen Liseli Gençlerin Cenazesi Kaldırıldı

Yangında Ölen Liseli Gençlerin Cenazesi Kaldırıldı

Zeytinburnu'nda, bir apartmanın çatı katında yangın çıktı. Yangında lise 2. sınıf öğrencileri Enes Yılmaz ile Bedirhan İkikardeş hayatını kaybetti.

A+A-

Zeytinburnu'nda, bir apartmanın çatı katında yangın çıktı. Yangında lise 2. sınıf öğrencileri Enes Yılmaz ile Bedirhan İkikardeş hayatını kaybetti. Yılmaz ve İkikardeş'in cesetleri yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi Modabağ 1. Ara Sokak'ta bulunan 3 katlı bir binanın çatı katında sabah 08.00 sıralarında yangın çıktı. Alevleri fark eden vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Anında müdahale eden İtfaiye ekipleri, kısa sürede yangını söndürdü. İçeride yapılan incelemelerde Enes Yılmaz ile Bedirhan İkikardeş'in cesedine ulaşıldı. Haberi alarak olay yerine gelen öğrencilerin aileleri sinir krizleri geçirdi. Sakinleştirilemeyen bazı aile yakınları ambulansa alındı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın da olay yerine geldi. Bedirhan İkikardeş’in ders çalışmak için arkadaşı Enes Yılmaz’ın evine geldiği anlatan Murat Aydın, yangının sobadan çıktığını söyledi.

Enes Yılmaz'ın eniştesi Mehmet Bolat da "Bunlar 2 arkadaş. Sınıf arkadaşı oluyorlar. Muhabbet edip ders çalışıyorlar. Zaman geçiriyorlar. Bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıkıyor. Cesetleri test ettim. Gerçekten tanınamayacak şekilde. Gece geç saatlerde sobanın zannedersem kovasını değiştiriyorlar. Kova değiştirirken yoğun bir şekilde duman sızıyor. Sonra duman sızmasından dolayı da orada sızıp kalıyorlar." şeklinde konuştu.

Polis de olay yerinde geniş çaplı incelemelerde bulundu. Yapılan incelemenin ardından cesetler otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.













CİHAN

Yangında ölen liseli gençlerin cenazesi kaldırıldı

Yangında ölen liseli gençlerin cenazesi kaldırıldı

Yangında ölen liseli gençlerin cenazesi kaldırıldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.