1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Yapılan Altyapı Çalışması Orhangazi'ye 150 Yıl Yetecek
Yapılan Altyapı Çalışması Orhangaziye 150 Yıl Yetecek

Yapılan Altyapı Çalışması Orhangazi'ye 150 Yıl Yetecek

Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar, yıllardır hayal edilen altyapı projesiyle ilgili çalışmaları yakından takip ediyor.

A+A-

Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar, yıllardır hayal edilen altyapı projesiyle ilgili çalışmaları yakından takip ediyor. Altyapının ilçenin 150 yıllık ihtiyacını karşılayacağı belirtildi.

Bursa Orhangazi Belediyesi mühendisleri ve teknik ekibiyle birlikte İller Bankası yetkililerin de sıkça kontrol ettiği altyapı çalışmalarını Altınbaş İnşaat gerçekleştiriyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı İsmail Tartar, firma yetkilisinden bilgi aldı. Çalışmalar için vatandaşlardan biraz daha sabır isteyen Tartar, "Bu bizlerin geleceği için çok önemli bir proje. Yüklenici firma işini en sağlam ve en hızlı biçimde yapmaya gayret gösteriyor. Bizler de işin takipçisiyiz, birilerinin söylediği gibi yer altına döşenen borularda herhangi bir küçüklük söz konusu değil. İhale şartnamesi uygulanmaktadır. Bizler bu zorla yola girerken halkımızdan aldığımız destek ve cesaret ile bu işe başladık, onların anlayışı ve duaları ile de sağ salim bitireceğiz ve Orhangazi’nin önümüzdeki 150 yıllık altyapı ihtiyacı karşılanmış olacak." dedi. Tartar, yaşanan küçük aksaklıkların olabileceğini ifade ederken, bu konuda da halktan anlayış beklediğini sözlerine ekledi. CİHAN

Yapılan altyapı çalışması Orhangazi'ye 150 yıl yetecek

Yapılan altyapı çalışması Orhangazi'ye 150 yıl yetecek

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.