1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Yarın da okullar tatil mi?
Yarın da okullar tatil mi?

Yarın da okullar tatil mi?

İstanbul Valisi Vasip Şahin sürücüleri uyardı. Özel araçlarınızla dışarı çıkmayın uyarısı yapan vali Şahin yarın okullar tatil mi sorusuna da "akşam saatlerinde değerlendirme yapacağız" dedi.

A+A-

Vali Vasip Şahin'den kar açıklaması Vali Vasip Şahin'den kar açıklaması Vali Vasip Şahin'den kar açıklaması

Vasip Şahin, 'Bazı bölümlerde kar yağmayabilir bunun getirdiği yoğunluk görüş mesafesini 5 metreye kadar düşürüyor. Trafik kazaları özellikle ana halterlerde tıkanlara nedne oldu. Bunun için gerekli önlemlerin alınması için konuştuk. Lütfen gerekmedikçe yola çıkmayalım. Güzergahlarda otobüs sıkıntısı yok. Dün 2 büyük tıkanma yaşadık Edirne'de TIR'ların tedbirsiz yola çıkmasından dolayı oldu.' dedi.

Okulların yarın tatip olup olmayacağı konusunda soruları cevaplayam Şahin, 'Yarın ile ilgili değerlendirmeyi akşam saatlerinde yapacağız. Çocuklar trafikte sorun yaşamasın diye tatil kararı alıyoruz. Şu an yoğun bir tipi yaşıyoruz trafik kazalarının bir kısmı bu yüzden meydana geldi. Dolayısıyla bugün servislerde yola çıkmış olsaydı, zorluk daha da artmış olacaktı.' dedi.

Kadir Topbaş, 'İstanbul'da 5 bin kişi yolu açmak için çalışıyor. İSKİ ile ilgili bir sıkıntı yaşanmıyor. Doğalgaz'da lokal bir sıkıntı var 12 gibi telafi edilmiş olacak ve sıkıntı yaşanmayacak. Bu yoğun tipide toplu taşımayı kullanmalarını rica ediyorum.' dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.