1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Yaşama Katkı Derneği Engelli Öğrencileri Sevindirdi
Yaşama Katkı Derneği Engelli Öğrencileri Sevindirdi

Yaşama Katkı Derneği Engelli Öğrencileri Sevindirdi

Trabzon’un Vakfıkebir Kaymakamlığı ve Yaşama Katkı Derneği'nin birlikte düzenlediği proje kapsamında, Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu bünyesinde bulunan Nuran Olgun Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerine çeşitli hediyeler verildi.

A+A-

Trabzon’un Vakfıkebir Kaymakamlığı ve Yaşama Katkı Derneği'nin birlikte düzenlediği proje kapsamında, Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu bünyesinde bulunan Nuran Olgun Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerine çeşitli hediyeler verildi. 16 öğrenci hediyeleri sevinçle kabul etti.

        Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, özel eğitim sınıfını Yaşama Katkı Derneği üyeleri ile ziyaret etmenin mutluluğu içinde olduklarına dikkat çekerek, “Derneğimiz ilk kurulduğu günden bu yana sürekli olarak birlik ve beraberlik içersinde ve amaçları doğrultusundaki faaliyetlerini artırarak sürdürmekte; yaptığı çalışmalarla da kamuoyunda haklı bir kabul görmektedir. Derneğimizin bugün düzenlediği faaliyete bizler de katkıda bulunmak için buradayız." dedi.
        
Yaşama Katkı Derneği Başkanı Aylin Arısoy da yaptığı konuşmada, projelerinin çevreden çok büyük destek gördüğünü belirterek, “Derneğimizin en büyük amaçlarından biri aile. Yani ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olmak, çocuklarımızın eğitim ve kültür hayatlarına yardımcı olmak, AB projeleri üretmek ve bunların uygulanmasını sağlamak, sosyal aktiviteler üretmek, projelerimize bayanların ve ailelerin katılımını sağlamaktır." şeklinde faaliyetlerini anlattı. Özellikle çocukların eğitiminin her şeyden önemli olduğunu kaydeden Arısoy, şunları ifade etti: "Dernek olarak çocuklarımıza bir katkımız olsun istedik ve üyelerimizle beraber onlara oyuncaklar hediye ettik. Faaliyet olarak çok iyi şeyler yaptığımıza inanıyorum. Bu arada 'Gönül Elçileri Projesi'ni de uygulamaya koyduk. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin başlatmış olduğu bir proje. Bizler de üyelerimizle beraber gönül elçisi olarak birkaç hafta önce projeyi uygulamaya başladık. Projenin ilk aşamasında çocuklara koruyucu aile bulma çabasındayız." CİHAN

Yaşama Katkı Derneği engelli öğrencileri sevindirdi

Yaşama Katkı Derneği engelli öğrencileri sevindirdi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.