1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. YAŞAR GAGA'YA VEDA
YAŞAR GAGA'YA VEDA

YAŞAR GAGA'YA VEDA

Dün sabah tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren ünlü menajer ve şarkıcı Yaşar Gaga bugün son yolculuğuna uğurlanıyor..

A+A-

Müzik dünyasının ünlü ismi Yaşar Gaga dün sabah çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Hastalığının cushing sendromu olduğu bildirilen 44 yaşındaki Gaga, yaklaşık bir aydır Çapa Tıp Fakültesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu..

Yaşar Gaga, bugün Ortaköy Büyük Mecidiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, Ortaköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek!..

"SEZEN AKSU HEP YAKINDAN TAKİP ETTİ" 

Gaga'nın kardeşi Tülin Gaga, ağabeyini dün sabah 11.15'te çoklu organ yetmezliğinden kaybettiklerini belirterek, "Çok üzgünüz, inanılmaz derecede kendimizi kötü hissediyoruz. Sanat camiasından birçok arkadaşı yalnız bırakmadı. Her dakika yanına geldiler, iyi bir haber almak için hepimiz birbirimizle seferber olduk. Maalesef o iyi habere ulaşamadık" dedi.

Tülin Gaga sözlerini şöyle sürdürdü: "Sezen Aksu hep yakından takip etti. İlgilendi, elinden geleni yaptı. Yaklaşık bir aydır yoğun bakımdaydı. 10 gündür durumunun kötü olduğuna yönelik bilgiler alıyorduk. Kalp yetmezliği sonuçta da çoklu organ yetmezliğinden kaybettik."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.