1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Yasin Pehlivan: Bursaspor İle Avrupa'da Başarılı Olacağız
Yasin Pehlivan: Bursaspor İle Avrupada Başarılı Olacağız

Yasin Pehlivan: Bursaspor İle Avrupa'da Başarılı Olacağız

Yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan ve çalışmalara başlayan Bursaspor'un, Gaziantepspor'dan transfer ettiği 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Yasin Pehlivan sağlık kontrolünden geçti.

A+A-

Yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan ve çalışmalara başlayan Bursaspor'un, Gaziantepspor'dan transfer ettiği 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Yasin Pehlivan sağlık kontrolünden geçti. Genç oyuncu, yeşil-beyazlı takım ile Avrupa'da başarılı olmak istediğini söyledi.

Bursa’ya gelerek Özlüce Tesisleri’nde yöneticilerle görüşen ve 3 yıllık anlaşma sağlanan gurbetçi oyuncu sabah saatlerinde Acıbadem Hastanesi’ne geldi. Burada kan tahlili, kardiyoloji, ortopedi, göz, kulak, röntgen ve efor testlerinden geçen genç oyuncuda herhangi bir sağlık problemine rastlanmadığı belirtildi.

Bursaspor'a transferini Cihan Haber Ajansı'na değerlendiren genç oyuncu, mutluluğunu ifade etti. Yasin, "Bursaspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. İnşallah hepimiz için hayırlı olur. Bursaspor çok büyük bir kulüp. Türkiye'nin en büyük camialarından birisi. Hedefleri büyük. Her sene Avrupa'da oynuyor. Bu sene de Avrupa'da başarılı oluruz inşallah." dedi.

Yasin Pehlivan, kendine güvenerek transferini isteyen teknik direktör Hikmet Karaman'a ve transferi gerçekleştiren yönetim kuruluna da teşekkür etti.

Gaziantepspor'da sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giyemeyen Yasin Pehlivan, sakatlığının tamamen iyileştiğini ifade etti. Avusturya Milli Takımı’nda da forma giyen Yasin Pehlivan, 24 Eylül 2011 tarihinde Gaziantepspor’a transfer olarak ülkemizde forma giymeye başlamıştı.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.