1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Yaşlı Adam, Narenciye Banhçesinde Öldürüldü
Yaşlı Adam, Narenciye Banhçesinde Öldürüldü

Yaşlı Adam, Narenciye Banhçesinde Öldürüldü

Adana’nda 84 yaşındaki Ahmet Hamdi Mert, narenciye bahçesinde bıçaklanarak öldürüldü. Merkez Yüreğir ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’ndeki porta...

A+A-

Adana’nda 84 yaşındaki Ahmet Hamdi Mert, narenciye bahçesinde bıçaklanarak öldürüldü.

Merkez Yüreğir ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’ndeki portakal bahçesine giden Mert, bir kişi olduğu belirtilen katil zanlısı ile karşılaştı. Burada kısır bir tartışmanın ardından üç bıçak darbesiyle ağır yaralanan yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz hafta bahçede bekçi olarak işe başlayan ve traktör römorkunda kalan Yusuf P., şüphelinin kendisine, 'Sen kaç, ben bunu öldüreceğim' dediğini açıkladı. Polisler tarafından ifadesi alınan ve hadisenin şokunu üzerinde atlatamayan Yusuf P., basın mensuplarına "Bana da bir sopa vurdular. Aralarında bir husumet var." bilgisini verdi.

Görgü tanıklarından Yalçın T. ise bekçi Yusuf P.’nin söylemesiyle cinayetten haberdar olduklarını belirterek, "Geldiğimizde maktulün nabzına baktım. Adam ölmüştü. Polisleri aradım." dedi.

Çevre sakinleri ise madde bağımlılarının Mert’i devamlı tehdit edip, para istediklerini kaydetti. Yaklaşık üç ay önce bahçe içindeki kulübesi yakılan Mert’in çalınan narenciyelerden dolayı bazı kişileri şikâyet ettiği ve mahkemelik oldukları öğrenildi. Yörede tanınan ve varlıklı bir kişi olduğu dile getirilen Mert’in öldüren faillerin yakalanması için polis, çalışma başlattı. Yakınlarına haber verilen şahsın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.