1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı
Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı

Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ücretsiz 'yaz spor okulları'nın kayıtları başladı.

A+A-

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ücretsiz 'yaz spor okulları'nın kayıtları başladı.

İl müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde 5-18 yaş arasındaki gençlere yüzme hariç basketbol, futbol, voleybol, eskrim, masa tenisi, tenis, teakwondo, futbol, judo, güreş, atletizm ve satranç başta olmak üzere 20 farklı branşta açılan yaz spor okullarına kayıtlar devam ederken 29 Haziran 2013 Cuma günü Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu'nda açılışı yapılacak.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İl merkezi ve bağlı ilçe müdürlüklerinde çocuk ve gençleri spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı yaratmak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak, bunun yanı sıra il spor merkezlerine spor dalları itibari ile katılan çocuk ve gençlerin lisanslı olarak spor yapmaları teşvik edilerek spor kulüplerine yönlendirilmesini amaçlıyoruz. Ücretsiz yaz spor okullarına müracaatlar il merkezinde il müdürlüğüne ve Gençlik Merkezi'ne yapılabilir. Yaz spor okullarının 29 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek olan törenle açılışını yapacağız.” dedi.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.