1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Yeni Doğmuş Çocuğu, Çantaya Koyarak Çaldılar
Yeni Doğmuş Çocuğu, Çantaya Koyarak Çaldılar

Yeni Doğmuş Çocuğu, Çantaya Koyarak Çaldılar

Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nde yeni doğum yapan Medine Sakır isimli kadının bebeği, çanta içerisine konularak kaçır...

A+A-

Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nde yeni doğum yapan Medine Sakır isimli kadının bebeği, çanta içerisine konularak kaçırıldı.

Muhittin ve Medine Sakır çiftinin dün akşam saatlerinde kız çocukları dünyaya geldi. Doğumun ardından 1'inci kat 125 nolu odada gözlem altına alınan 26 yaşındaki anne Medine Sakır'a kayınvalidesi 50 yaşındaki Safiye Sakır da refakat etti. İddialara göre, sabah saatlerinde gelin ve kayınvalidesinin bulunduğu odaya gelen 30 -35 yaşlarındaki bir kadın, isminin Melek olduğunu söyleyerek, "Burada benim de kız kardeşim doğum yaptı. Siz de yorulmuşsunuzdur. Uyuyun, bebeğe ben bakarım." dedi. Kadın, kayınvalide Safiye Sakır'ı ise "Sen de yorgun görünüyorsun" diyerek uyuması için yan tarafta bulunan odaya gönderdi. Ardından da, bebeği yanında taşıdığı çantaya koyarak hastaneden kaçırdı. Uyanan anne Sakır, çocuğunun beşikte olmadığını fark etti. Genç kadının bağırması üzerine odaya gelen hemşireler, durumu hemen güvenlik görevlilerine bildirdi. Olayın ardından ise hastanenin bütün kapıları kilitlendi. Güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesinin ardından, kadının odadan çıkıp, çantasıyla hastaneyi terk ettiği tespit edildi.

Bir halı fabrikasında işçi olarak çalıştığı öğrenilen baba Muhittin Sakır da olayın ardından soluğu hastanede aldı. Polise ifade veren 28 yaşındaki baba, güvenlik görevlileriyle beraber kamera kayıtlarını inceledi.

Çocuğu çalan kadının eşkalini belirleyen polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.