1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Yeni Girişimciler Yetişiyor
Yeni Girişimciler Yetişiyor

Yeni Girişimciler Yetişiyor

Kütahya Genç İş Adamları Derneği'nin (KÜGİAD) Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen 'KÜGİAD 20.

A+A-

Kütahya Genç İş Adamları Derneği'nin (KÜGİAD) Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen 'KÜGİAD 20. yılında 20 yeni başarılı girişimci yetiştiriyor' projesinin eğitim aşaması tamamlandı.

Eğitim anlaşmasını Bemar AŞ ile imzalayan KÜGİAD’ın projesinde girişimci eğitimleri 17 Haziran’da başlayacak. Eğitim protokolü KÜGİAD Başkanı H. Mithat Delen, Başkan Yardımcısı Naime Göker Ekim ve Bemar Kariyer Kurucu Müdürü Emel Özmal arasında imzalandı. KÜGİAD Başkan Yardımcısı Naime Göker Ekim, üretilen projenin en önemli aşamasının eğitim olduğunu dikkat çektiği konuşmasında, "Projemizin en önemli etabı olan eğitim ihalesini sonuçlandırdık ve Bemar AŞ ile sözleşme imzaladık. 17 Haziran’da başlayacak girişimcilik eğitimleri ve akabinde de dış ticaret eğitimleri verilecek. Bunun yanında proje kapsamında 20. yılımıza özel etkinler de yapacağız. Faaliyetlerimizi anlatan ve derneğimize hizmet veren yönetim kurulunu anlatan iki ayrı dergi çıkaracağız. Kurumsal kimlik anlamında da yenilenme sürecini tamamladık." ifadelerini kullandı.

KÜGİAD’ın tepeden tırnağa yenilendiğini de ifade eden Ekim, açıklamasına şöyle devam etti: "Faklı bir misyon ve vizyon ile yeniler değerleri görsellikle de bunu tamamlayarak kendini marka şehir Kütahya 2023 vizyonunda yer edinmek için çalışmalarına başladı. KÜGİAD Kütahya’nın en önde giden STK’larından birisidir ve 2023 vizyonunda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirecektir. Yetiştireceğimiz 20 genç girişimci arkadaşımızı eğitimin yanı sıra çeşitli aktivitelerle destekleyeceğiz. Onları değişik illerdeki sanayi kuruluşlarına götürerek ufuklarını açmalarına yardımcı olacağız. Düzenleyeceğimiz sinema günleri ile girişimcilik anlamında deneyim kazandıran filmleri de beraber izleyeceğiz. Gençlerimize eğitim ve ufuk açma noktasında bütün gerekenleri yapacağız ve Kütahya’nın eksik olan girişimcilik ruhunu gidereceğiz. İyi işler ekip işidir. KÜGİAD olarak iyi bir ekibiz.”

İmza protokolü sonrasında konuşan KÜGİAD Başkanı H. Mithat Delen ise "20. yılımızda çok güzel bir projeye imza attık. Bu proje komisyonunda başarı gösteren tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Bemar Kariyer AŞ ile bu eğitim programlarını tamamladıktan sonra Kütahya’ya yeni ve genç girişimciler kazandıracağız." dedi.

Bemar Kariyer AŞ Kurucu Müdürü Emel Özmal da projenin eğitim aşamasında prestijli bir misyon üstlendiklerini ifade ederek, "Bizim için bu iş çok büyük bir prestij oldu. Çünkü kurumsallaşma yapısında yol kat etmiş bir kurumla iş yapmak daha da fazla prestij kazandırıyor. Öğrencilerin topluma kazandırılmasında köprü rolünde olacağımız için çok mutluyuz." şeklinde konuştu. CİHAN

Yeni girişimciler yetişiyor

Yeni girişimciler yetişiyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.