1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Yenimahalle'ye Yeni Etüt Merkezi
Yenimahalleye Yeni Etüt Merkezi

Yenimahalle'ye Yeni Etüt Merkezi

Ankara’nın Yenimahalle ilçesine bir Etüt Eğitim Merkezi daha açıldı. Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın açılışını yaptığı merkez 4-15 yaş arası öğrenciler yer alacak.

A+A-

Ankara’nın Yenimahalle ilçesine bir Etüt Eğitim Merkezi daha açıldı. Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın açılışını yaptığı merkez 4-15 yaş arası öğrenciler yer alacak. 8-10 kişilik sınıflar da öğrenciler günlük ödev takibini yaparak ve sınav öncesi birebir eğitim alarak derslerine çalışabilecek.

Etüt Merkezi Müdürü Neriman Akıncı, "Etüt merkezinde bireyin karar verme ve problem çözme ihtiyaçlarını karşılayarak gelişim ve uyumunu sürdürmesine yardımcı olmak amacıyla etüt merkezini açtık." dedi. Eğitimin her yerde önemli olduğunu vurgulayan Başkan Fethi Yaşar da "Bir müessesenin açılışındaki zorlukların nasıl olduğunu biliyorum. Etüt Eğitim Merkezi’nin tüm çocuklarımıza ve ailelere hayırlı olmasını diliyorum. Yenimahalle Belediye Başkanı olarak eğitim konusunda üzerimize düşen görevler neyse yerine getirmeye hazırız." diye konuştu. Yaşar, sıcak bir ortamda ders çalışmalarını sağlayacak girişimlerde bulunan tüm eğitmenleri desteklediğini söyledi.

YAŞAR’A TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ

Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği(KAR-DER) Başkanı Ali Hacıfazlıoğlu, Başkan Yardımcısı Talat Kıyak ve Kadın Kolları Sorumlusu Aysel Bal Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a düzenledikleri festivale desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Ayrıca Batıkent semtinde yaşayan site yöneticileri Belediye Başkanı Yaşar’ı kendilerine verdiği katkı için teşekkür ziyareti yaptı. CİHAN

Yenimahalle'ye yeni etüt merkezi

Yenimahalle'ye yeni etüt merkezi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.