1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Yenişehir’de Öğrenciler İçin Kermes Düzenlendi
Yenişehir’de Öğrenciler İçin Kermes Düzenlendi

Yenişehir’de Öğrenciler İçin Kermes Düzenlendi

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Hatuniye Eğitim ve Kültür Vakfı, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi. Aydoğdubey İlköğretim Okulu bahçes...

A+A-

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Hatuniye Eğitim ve Kültür Vakfı, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Aydoğdubey İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirilen kermesin açılışına, Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, İlçe Müftüsü Nedim Bakır, Belediye Meclis Üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler ve basın mensupları ile vatandaşlar katıldı. Kermes, ilçe müftüsü Nedim Bakır'ın okuduğu duanın ardından açıldı.

Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, kermesle ilgili şunları söyledi: “Eğitim yararına düzenlenen bu kermeste, hanımefendilerin anne şefkati ile evlatlarımızın eğitimleri yararına çok değerli el emeği göz nuru katkıları bulunmaktadır. Allah onlardan razı olsun. Eğitim yardımları konusunda oldukça önemli bir kurum olan Hatuniye Vakfı'nın düzenlemiş olduğu bu kermesin, eğitimimize ve çocuklarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Daha önce işadamları ile birlikte Kırgızistan'ın Talas kentine gittiklerini hatırlatan Cingil, Cuma namazının kılındığı camide tespit edilen şadırvan ve tuvalet eksikliğinin giderilmesi konusunda çalışmaların başladığı ifade etti.

Cingil ayrıca, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde yarışmalarda dereceye giren öğrencilere söz verdiği bisikletleri de kermes yetkililerine teslim etti. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.