1. HABERLER

  2. SAĞLIK-YAŞAM

  3. YERLİ TWİTTER HİZMETTE
YERLİ TWİTTER HİZMETTE

YERLİ TWİTTER HİZMETTE

Kayserili girişimciler, yerli ‘facebookanadolu’dan sonra yerli ‘twitanatolia’yı kurdu!

A+A-

Kayserili girişimciler yerli ‘facebookanadolu’dan sonra yerli ‘twitanatolia’yı kurdu. Yerli twitter, www.twitanatolia.com internet sayfasında hizmet veriyor.

Yerli twitter kurucusu Pyramidturk Group Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Mehmet Yakuter, sosyal medyanın yeri geldiğinde farklı ülkeler tarafından bir ülkenin aleyhine kullanabildiğine dikkat çekti. Yakuter, bu düşünceden hareketle yola çıktığını belirterek, “Sayın Başbakan’a yerden göğe kadar hak veriyoruz. Kontrolsüz güç güç değildir. Bu sebeple yüzde 100 yerli twitter kurma ihtiyacı hissettik. Bu sayede Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları kendi sosyal paylaşım ağına sahip olacaklar.” dedi.

Twitter'ın sunduğu hizmetleri sunduklarını aktaran Yakuter, tamamen yerli sermaye ile ücretsiz hizmet vereceklerini, bir Türk firması olarak üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirebileceklerini söyledi. Mehmet Yakuter, “Twitanatolia, Pyramidturk Group tarafından yüzde 100 Türk malı olarak kurulmuş ve milletimize armağan edilmiştir. Hayırlara vesile olmasını dileriz.” ifadesini kullandı.

Aynı şirket daha önce de kamuoyuna yerli facebook olarak yansıyan www.facebookanadolu.com ve www.faceanatolia.com sosyal medya paylaşım sitelerini kurmuştu. CİHAN

Yerli twitter hizmette

Yerli twitter hizmette

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.