1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yibo’lar Arası Türkiye Badminton Şampiyonası Başladı
Yibo’lar Arası Türkiye Badminton Şampiyonası Başladı

Yibo’lar Arası Türkiye Badminton Şampiyonası Başladı

Bartın’ın Ulus ilçesi Kumluca beldesinde bulunan Kumluca Atatürk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) Spor Salonu'nda YİBO'lar arası Türkiye Badminton...

A+A-

Bartın’ın Ulus ilçesi Kumluca beldesinde bulunan Kumluca Atatürk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) Spor Salonu'nda YİBO'lar arası Türkiye Badminton Şampiyonası başladı.

YİBO’lar arası Türkiye Badminton yarışlarına, Çanakkale, Sinop, Amasya, Ordu, Bartın, Kastamonu illeri katılıyor. Badminton şampiyonasında dereceye giren öğrencilere ve takımlara ise çeşitli ödüller verilecek.

Türkiye Badminton Milli Takım Antrenörü Kasım Meşe yaptığı açıklamada, "Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz YİBO’lar arası Türkiye Badminton şampiyonasına bu yıl toplamda altı ilimizin yatılı bölge okulları müsabakamıza katılmıştır. Federasyonumuzun sosyal sorumluluk projesinde yer alan YİBO’lar, SHÇEK, cezaevleri ve Türkiye Badminton şampiyonaları çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz bir programdır. Bu yıl YİBO’lar arası Türkiye Badminton şampiyonasına Çanakkale YİBO, Sinop, Amasya, Ordu, Bartın, Kastamonu illerimiz katılmıştır. Her yıl katılan il sayımız git gide artmaktadır. Bizden desteklerini esirgemeyen sayın bakanımız Suat Kılıç’a teşekkür ediyoruz. Federasyon başkanımız olan Murat Özmekik’in gerçekleştirmiş olduğu çerçeve ve program içerisinde bu yıl ikinci kez YİBO’lar arası Badminton şampiyonasını düzenliyoruz." dedi.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.