1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yıl İçinde Yapılan Kursların Sergisi Açıldı
Yıl İçinde Yapılan Kursların Sergisi Açıldı

Yıl İçinde Yapılan Kursların Sergisi Açıldı

Hakkari’de İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından ortaklaşa yürütülen kursların yıl sonu sergisi, düzenlenen t...

A+A-

Hakkari’de İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından ortaklaşa yürütülen kursların yıl sonu sergisi, düzenlenen törenle açıldı.

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda yapılan yıl sonu sergi törenine, Vali Vekili Önder Bozkurt, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sena Yakut, bazı kurum amirleri, kurs eğitmenleri ve kursiyerler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bünyesinde yıl içinde hazırlanan giyim, nakış, el sanatları, trikotaj ve kilim kurslarında yıl içinde yapılan çalışmalar, üç gün sürecek bir sergide tanıtılacak. Sergide Hakkari’ye has nakışları, kültürüne ait çeyiz ve Hakkari Kapalı Cezaevi Müdürlüğü'nde yapılan nakışlar sergilendi. Kadınlar, sergiye büyük ilgi gösterdi. Üç gün sürecek olan yıl sonu sergi bütün vatandaşlara açık olacak.

Hakkari merkez ve köylerinde 11 dalda 454 mesleki ve teknik eğitim kursu, 116 genel kurs, toplamda 609 adet kurs açıldı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.