1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "Yıldırım adaysa bende adayım"
Yıldırım adaysa bende adayım

"Yıldırım adaysa bende adayım"

TFF eski Başkanı Aydınlar, Aziz Yıldırım’ın yeniden yarışa gireceği şeklindeki haberler üzerine, “Böyle bir gelişme yaşanırsa başkanlığa talip olurum” dedi; 140 milyon euro için de dava açabileceğini belirtti.

A+A-

Futbol Federasyonu eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe adaylığı ile ilgili konuştu. Bazı işleri nedeniyle Singapur’da bulunan, telefonla kendisine ulaştığımız Aydınlar, “Daha önceki sözlerimin arkasındayım” ifadesini kullandı. Aydınlar geçen ay düzenlediği basın toplantısında, “Şu anda aday değilim. Ancak Aziz Yıldırım ya da onun izinden giden birisi başkanlığa talip olursa ben de adaylığımı koyacağım” demişti..

Aydınlar, gelişmeleri yakından takip ettiğini vurgulayarak, “Bu konudaki kararım değişmedi. Kongreye kadar bekleyeceğim. Yıldırım ya da onun işaret ettiği bir kişi adaylığını koyarsa ben de başkanlık için adaylığımı koyacağım. Fenerbahçe’de artık bir şeylerin değişmesinin zamanı geldi. Camianın bu değişimi sağlaması lazım. Ben de bunun için üzerime düşeni yapacağım” açıklamasını yaparak, dava konusuna da değindi.

Mevcut Başkan Aziz Yıldırım ve yönetiminin kulübü 140 milyon euro zarara soktuğunu ifade eden Aydınlar; “Önüme 2 Kasım’a kadar bir ödeme planı koymazlarsa, zararın tazmini için dava açacağım” ifadelerini de kullandı. TFF eski Başkanı’nın, adaylık için Aziz Yıldırım’ın kararını bekleyeceği, bu süre zarfında camia içinde nabız yoklayarak oy potansiyelini gözden geçireceği belirtildi.

Fenerbahçe kongre üyesi Yamen Uzun, “Kongrede pozitif değişim ve tüm kesimlerle barış sloganıyla aday olmaya karar verdim. Türk futbolunun Fener üzerinden temizlenmeye çalışılması sosyal ve siyasi mühendislik hatasıdır. Aziz Yıldırım’a teşekkür ederim. Zor dönemdeki dik duruşuşna saygı duyuyorum. Ama tekrar aday olması zarar verir” diyerek adaylığını açıkladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.