1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Yıldırım'dan derbi öncesi şok sözler
Yıldırımdan derbi öncesi şok sözler

Yıldırım'dan derbi öncesi şok sözler

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, canlı yayında çarpıcı sözler söyledi.

A+A-

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, basında çıkan haberlere zehir zemberek cevaplar verdi. Başkan Yıldırım, Terraneo'nun Fenerbahçeli yöneticilere Samandıra Tesisleri'ni yasakladığına dair haberleri yalanladı ve şunları söyledi:

'Yönetimin para verdiği adam beni nasıl içeri sokmaz!'

"Başkan istediğini alır, istediğini gönderir. Yönetimin işe aldığı kişiler, yönetime yasak koyamaz! Yönetimin parar verdiği adam beni nasıl içeri sokmaz. Öyle bir şey olur mu? Kulağımdan tuttuğum gibi atarım lan...

Fenerbahçe Yönetimi'nin karar vermediği hiçbir şeyi Terraneo değil kimse yapamaz. Böyle şeyler yanlış ve ayıp şeyler. Biz söyleriz, biz uygularız ve biz yaptırırız... Hepinizi ikaz ediyorum. Samandıra'ya gidecek miyiz? Gideriz... Buna ne Terraneo, ne bir başkası karışamaz. Benim maaşlı çalışanım mı buna karar verecek?

Sizin patronlarınız, müdürlenizin odasına gitse, müdür 'Gelme!' diyebilir mi? Patron kulağından tutar atar müdürün. Hoca bizden neden memnun olmasın? Parasını alıyor mu? Alıyor. İşine karışılıyor mu? Karışılmıyor. Biz de memnunuz o da..."

'Bir daha bu haberleri görmek istemiyorum'

"Samandıra'da başkanın da, yönetimin de odası vardır. İstediğimiz zaman gereğini yaparız. Sakın ha sakın, bir daha bu haberleri görmek istemiyorum. Maaş verdiğim çalışan mı bizi Samandıra'ya sokmayacak. Karar bizim!"

"Hocaya zaman lazım. Hoca sezon sonu şampiyon olursa başarılı, şampiyon olamazsa başarısız. Bizdeki kriter şampiyonluktur."

"Benim görevim yönetimi idare etmek, oyuncuların parasını ödemek, maddi imkanları sağlamak. Bu tip işler. Oyuncu gelişmiş mi, gelişmemiş mi? Ne bileyim ben! Bunları bana sormayın."

'Siz kimsiniz!'

Van Persie dürüstçe "Yedek kalmak istemiyorum" dedi. Hoca da "Kararı ben veririm" dedi. Siz kimsiniz ya, bunu konuşuyorsunuz! 20 yaşında editör olmuş çocuklar televizyonda bizi eleştiriyorlar! 25 senedir yöneticilik, başkanlık yapıyoruz. Siz kimsiniz? Televizyonlara biraz bakıyorum, yorumcular kendileriyle çelişiyorlar. Hiç soyunma odasına girmişler mi? Konuşup duruyorlar.

'Parayı size vereyim kadroyu da siz yapın!'

Dün akşam televizyonlara bakıyorum, bizim 11 belli. Siz yapmışsınız 11'i. Hoca hiçbir şeyden anlamıyor, siz yapıyorsunuz. Bundan sonra size para vereyim, kadroyu da 11'i de siz yapın!

Kaynak: Fanatik

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.