1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. YILDIZ, BARZANİ İLE GÖRÜŞTÜ!
YILDIZ, BARZANİ İLE GÖRÜŞTÜ!

YILDIZ, BARZANİ İLE GÖRÜŞTÜ!

Rusya’nın St. Petersburg şehrinde düzenlenen Uluslar arası Ekonomi Formu’na katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani ile bir araya geldi.

A+A-

Rusya’nın St. Petersburg şehrinde düzenlenen Uluslar arası Ekonomi Formu’na katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani ile bir araya geldi. Görüşmede Bakan Yıldız, Irak’ın normalleşmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Irak’ın bütün yönleriyle gelişiminden memnun olduklarına değinen Yıldız, “Irak’ın kuzeyi, güneyi, doğusu, batısı ve her yönüyle, bütünüyle bizim için son derece önemli. Irak’ın normalleşmesine her türlü katkı sağlamaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Irak anayasası, Irak halkının kendi içinde karar verdiği ve herkesin itina göstermesi gereken önemli bir başlık. Irak’ı daha güzel günler beklediğine canı gönülden inanıyorum.” dedi.

Barzani de yaptığı açıklamada, çok yoğun bir çalışma sürecinden geçtiklerini, seçimlerin iyi ilerlediğini, öngörülen bir kısım terör girişimlerin gerçekleşmemesinden dolayı memnun olduklarını söyledi.
CİHAN

Yıldız, Barzani ile görüştü; Irak’ın normalleşmesine katkımız devam edecek

Yıldız, Barzani ile görüştü; Irak’ın normalleşmesine katkımız devam edecek

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.