1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Yıldız oyuncu Liverpool'dan G.Saray'a geliyor
Yıldız oyuncu Liverpooldan G.Saraya geliyor

Yıldız oyuncu Liverpool'dan G.Saray'a geliyor

Sezon sonunda Liverpool'daki sözleşmesi bitecek Glen Johnson ile Galatasaray ve Roma'nın da ilgilendiği iddia edildi.

A+A-

Liverpool forması giyen savunma oyuncusu Glen Johnson'ın Ada'daki geleceği belirsizliğini sürdürürken, 30 yaşındaki oyuncu adı Roma ve Galatasaray ile anılıyor.

30 yaşındaki tecrübeli oyuncu henüz Liverpool ile yeni sözleşme görüşmesi yapmadığını itiraf etti. Glen Johnson yaptığı açıklamada, ''Şuan için kulübümle gelecek sezon için hiçbir görüşmem olmadı. İki ay daha buradayım, ondan sonra ne olacağını göreceğiz. O zamana kadar da çalışmalarıma devam etmem gerekiyor'' şeklinde konuştu.

Johnson, yurt dışına çıkmaya sıcak baktığını belirtirken ''İngiltere dışında da bazı görüşmelerim oldu. Hala gencim ve yurt dışı çocuklarım için de güzel olabilir. Ancak bunları iki ay boyunca düşünmeyeceğim. Bekleyip, daha sonra göreceğiz'' ifadelerini kullandı.

İngiliz basını tarafından, Brendan Rodgers'ın kadroda tutmak istemesine rağmen, Glen Johnson'ın fazla forma şansı bulamadığı için ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi. Glen Johnson bu sezon ligde sadece 13 karşılaşmada forma giyerken, sadece 881 dakika görev alabildi. Tecrübeli oyuncu UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'a karşı iki maçta da forma giymemişti.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, yaptığı açıklamada, "Görev süremiz kısa ama Galatasaray'da uzun vadeli başarı için plan ve projeler hazırlıyoruz. Önümüzdeki yılın transfer çalışmaları için de hazırlık yaptık. Bütün bu hazırlıklarımızı gelecek yönetime devredeceğiz" sözlerini kullanmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.