1. HABERLER

  2. SAĞLIK-YAŞAM

  3. Yılın Nikahı Kıyıldı!
Yılın Nikahı Kıyıldı!

Yılın Nikahı Kıyıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın nikahı, kalabalık bir davetli topluluğunun önünde kıyıldı. Geline evlilik cüzdanını 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül verdi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın nikahı Halkalı'daki Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde kıyıldı.

Yaklaşık yaklaşık 6 bin davetlinin katıldığı nikahta davetlileri kapıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ve kardeşi Mustafa Erdoğan karşıladı.

Devlet erkanı ile çok sayıda ünlü ismin buluştuğu nikah, Kuran tilavetiyle başladı. Ardından davetliler Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın hatıra fotoğraflarından oluşan slayt gösterisini izledi. Çiftin yaşam öyküleri kısa birer video gösterimiyle anlatıldı. Çiftin aile üyelerinin bir araya gelerek nişan töreninde çektirdiği fotoğraflar ilk kez görüldü. Nişan fotoğrafının 20 Mart’ta Tarabya Köşkü’nde çekildiği öğrenildi.

fft31_mf7787024.jpeg

CEM KARACA ŞARKISININ MÜZİĞİYLE ÇIKTILAR

15:00’de başlaması planlanan nikah töreni yoğunluk nedeniyle 1 saat 15 dakika gecikmeyle başladı. Nikah saat 16:15’de kıyıldı.

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar konukların önüne Cem Karaca’nın "Bu Son Olsun" şarkısının müziği eşliğinde çıktı.

ŞAHİTLER ARASINDA DÖRT BAŞBAKAN, BİR DEVLET BAŞKANI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikahta şahitlikleri Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Bosna-Hersek lideri Bekir İzzetbegoviç, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Lübnan Başbakanı Saad Hariri ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama yaptı.

GÜL, NİKAH CÜZDANINI GELİNE VERDİ

Nikah kıyıldıktan sonra mikrofonu eline alan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Arkadaşlarımızın çocukları bizim çocuklarımızdır. Birbirilerine çok yakıştılar. Eminim ki örnek bir aile olacaklardır" dedi.

Abdullah Gül, "Rütbeler ve makamlar ne olursa olsun babalar ve anneler olarak bu heyecanı taşıyorlar" diye konuştu.

Gül, evlilik cüzdanını Sümeyye Erdoğan’a verdi.

erdogan-kizina-boyle-veda-etti-7034192.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.