1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Yılın transfer bombası Arda Turan
Yılın transfer bombası Arda Turan

Yılın transfer bombası Arda Turan

İspanyol spor gazetesi AS, İtalya'nın Milan Kulübü'nün milli futbolcu Arda Turan'ı transfer etmek için "süper bir teklif" sunmaya hazırlandığını ileri sürdü.

A+A-

Atletico Madrid'te 4 sezondur forma giyen ve 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Arda'nın, 41 milyon avroluk bonservis bedelini ödemeye hazır olduğu iddia edilen İtalyan ekibinin, sportif etkinliklerde son dönemlerde adını duyuran özel finans grubu Doyen'in de yardımıyla milli futbolcuya teklif yapacağı belirtildi.

İddiayı ortaya atan AS gazetesi, Milan'ın bir yandan Porto'dan Jackson Martinez'i almak için pazarlık yürüttüğünü, diğer yandan da Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut ile temasa geçtiğini yazdı. Haberde, Atletico Madrid'in Villarreal'den transfer edeceği 21 yaşındaki Arjantinli forvet Luciano Dario Vietto'nun takım için de yeni bir rekabet yaratacağı ve Arda'nın ayrılma olasılığını güçlendireceği yorumu yapıldı.

"Transfer dönemi Arda Turan için uzun sürecek" değerlendirmesini yapan İspanyol gazetesi, Türk futbolcunun, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynama dahil, sportif ve ekonomik birçok koşulu göz önünde bulundurarak geleceğine karar vereceğini öne sürdü.

Öte yandan gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele edemeyecek ve yeni sezona teknik direktör Sinisa Mihajlovic yönetiminde hazırlanacak Milan'ın transfer listesindeki diğer isimler, Monaco'dan Geoffrey Kondogbia, Atletico Madrid'den Mario Mandzukic, Shakhtar Donetsk'den Luiz Adriano ve PSG'den Zlatan Ibrahimovic olarak sıralanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.