1. HABERLER

  2. SAĞLIK-YAŞAM

  3. Yöresel Kültürler Buluştu!
Yöresel Kültürler Buluştu!

Yöresel Kültürler Buluştu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği 'Hemşeri Dernekleri Festivali Yöresel Kültürler Buluşması' coşku içinde geçti.

A+A-

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği 'Hemşeri Dernekleri Festivali Yöresel Kültürler Buluşması' coşku içinde geçti. Yöre kültürlerinin bir araya geldiği festival renkli gösterilere sahne oldu.

Büyükşehir Belediyesi Botanik Parkı Yanı Festival Alanı’nda derneklerin kurdukları çadırlar, yöresel etkinlikler, halkoyunları gösterileri, yöresel sanatçıların konserleri ile bayram coşkusu yaşandı. Karakoyunlular Kültür Eğitim Dayanışma Derneği, Elbeyliler Derneği, Bereketliler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı (MAREV) ve Eruhlular Yardımlaşma ve Dayanışma Dernekleri tarafından düzenlenen konser ve gösterileri vatandaşlar ilgi ile izledi. Büyükşehir Yardım Gönüllüleri Derneği de festivalde stant açarak yapılan çalışmalar hakkında ziyaretçileri bilgilendirdi.

Öte yandan Büyükşehir Yardım Gönüllüleri Derneği personeli modern ve Anadolu dans gösterisi ile büyük beğeni topladı. Dernek çalışanları, izleyiciler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.