1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Yozgat Özel Ergin Koleji 15. Dönem Mezunlarını Verdi
Yozgat Özel Ergin Koleji 15. Dönem Mezunlarını Verdi

Yozgat Özel Ergin Koleji 15. Dönem Mezunlarını Verdi

Yozgat Özel Ergin Koleji, 15. dönem mezunu 54 öğrenci için mezuniyet töreni düzenledi.

A+A-

Yozgat Özel Ergin Koleji, 15. dönem mezunu 54 öğrenci için mezuniyet töreni düzenledi.

Yimpaş AVM Salonu'nda düzenlenen mezuniyet törenine Vali Yardımcısı Kemal Şahin, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Yimpaş Yozgatspor Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan, öğrenci velileri ve mezun olan öğrenciler katıldı. Tören öncesi davetliler söylenen şarkı ve türkülerle eğlendi. Özel Ergin Koleji Müdürü Ali Acar, yaptığı konuşmada eğitimin önemine değindi. Acar, kolej olarak bu yıl 15. dönem mezunlarını verdiklerini belirterek, "Mezuniyet törenlerinde sevinç, hüzün, gurur gibi farklı duyguları bir arada yaşıyoruz. Çünkü 8 yıl emek verdiğiniz, 8 yıl koruyup, kollayıp büyütmüşsünüz, yavrularınız sizden ayrılıyor, bu yüzden üzülüyorsunuz, ama 8 yıl eğitim öğretimden sonra hayata kazandırıyorsunuz, okul bitiriyor liseye başlıyor bu da bizi gururlandırıyor." dedi.

Özel Ergin Koleji'nin büyük bir aile olduğunu, kapılarının herkese her zaman açık olduğunu ifade eden Acar, öğrencilere hitaben, şöyle konuştu: "Öğrencilerimiz okulumuzda okudunuz, bundan sonra önünüzde uzun yıllar var, sizden çok büyük beklentiler var. Ailelerin beklentileri var, Türk milletinin beklentileri var, sizlerin güzel bir insan, iyi bir insan olması ve insanlığa el uzatması, bu gibi beklentiler var. Mazluma el uzatması, yardıma ihtiyaç duyana el uzatması gibi beklentiler var. Çünkü okulumuzda okuduğunuz süre içersinde bunların temelini aldınız. Burada aldığınız eğitimin ışığında ilerleyeceksiniz. İnşallah iyi bir meslek sahibi ve iyi bir insan olursunuz. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum."

Vali Yardımcısı Kemal Şahin de öğrencilerin mutluluğunu paylaştıklarını belirterek, "Bugün ilimizin tek özel okulu Özel Ergin Koleji’nden 54 öğrencimiz okulunu başarı ile bitirdiler. Öğrencilerimizin eğitiminde emeği geçen okul yönetimini, öğretmenlerini, çocuklarını çok güzel bir şekilde yetiştiren, en iyi eğitimi alması için gereken desteği veren aileleri tebrik ediyorum. Çocuklarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından sahneye çağrılan öğrencilere protokol üyeleri tarafından plaket verildi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.