1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yozgat’ta Okullar Arası Düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi
Yozgat’ta Okullar Arası Düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi

Yozgat’ta Okullar Arası Düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi

Yozgat Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen okullar arası masa tenisi turnuvası sona erdi.

A+A-

Yozgat Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen okullar arası masa tenisi turnuvası sona erdi.

Hafta sonu cumartesi ve pazar günü Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvada genç erkekler 10, genç bayanlarda ise 4 takımdan oluşan 60 sporcu yarıştı. Turnuva sonunda genç erkek ve kızlarda Yozgat Lisesi birinci oldu. Dereceye giren öğrencilere ödül olarak kupa takdim edildi.

    Öte yandan yine hafta sonu düzenlenen müsabakalarda küçük kızlar ve küçük erkeklerden oluşan 30 takımdaki 90 sporcu da birincilik için yarıştı. Öğrenciler turnuva öncesi toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirerek birbirlerine başarılar diledi. Yarışmada kazananın ya da kaybedenin olmadığını belirten öğrenciler her 2 sonuçta da sporun, dostluğun ve kardeşliğin kazandığını ifade etti.

    Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, gençlik merkezinde her hafta farklı etkinlikler düzenlediklerini belirterek bu hafta sonu ise okullar arası masa tenisi turnuvası düzenlediklerini söyledi. Sapmaz, "Gençlik merkezimiz, adı üstünde amacına uygun olarak gençlerimize yönelik farklı etkinlikler düzenliyoruz. Müsabakalar sonunda dostlukların kurulması, dostlukların oluşması sporun en güzel yanını ortaya çıkarıyor. Merkezimizde birbirinden farklı etkinlikler düzenleyerek gençlerimizin zamanlarını spor yaparak değerlendirmesini sağlıyoruz." diye konuştu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.