1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Zabıta Yemekhaneleri Denetledi
Zabıta Yemekhaneleri Denetledi

Zabıta Yemekhaneleri Denetledi

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı gıda tüketmesi için denetimlerine kent genelinde aralıksız devam ediyor..

A+A-

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı gıda tüketmesi için denetimlerine kent genelinde aralıksız devam ediyor.

Zabıtalar, bu kez yemekhaneleri denetledi. Denetimlerde mutfak bölümleri, tabakları, araç ve gereçlerin bakımı, temizliği, boyası, dolapların temizliği, hijyeni, personelin kıyafeti, tezgâhların durumu, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı, yemek yapımında kullanılan ürünlerin son kullanma tarihleri titizlikle incelendi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, vatandaşların sağlığının kendileri için en önemli unsur olduğuna vurgu yaparak, bu sebeple zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen denetimlerin aralıksız devam ettiğinin altını çizdi. Başkan Büyükaslan, “Yemek imalathaneleri hijyen ve sağlık kurallarına uygun olup olmadığı konusunda denetleniyor. Bu imalathanelerde hazırlanan yemekler, kamu kurum ve kuruluşlara, iş yerlerine, düğünlere, taziyelere kısacası her yere servis ediliyor. Halkımız yemekhanelere güvenerek hiç tereddüt etmeden bu gıdaları tüketiyor. Vatandaşlarımızın güveni boşa çıkartılmamalı. Yemekhanelerde özellikle hijyenik yapı muhafaza edilmeli.” dedi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.