1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. ZEHİR TACİRLERİNE DARBE!
ZEHİR TACİRLERİNE DARBE!

ZEHİR TACİRLERİNE DARBE!

150 Kilo Uyuşturucu Böyle Ele Geçirildi!!

A+A-

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine düzenlenen operasyonda tam 150 kilo eroin ele geçirdi!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan bir ihbarda, Bağcılar’da bir otomobilde uyuşturucu taşınacağı ihbarı yapıldı. İhbar yapan kişinin otomobilin plakası ve marka modelini belirtmesi üzerine durum Narkotik Suçlarla Mücadale Şube Müdürlüğü’ne bildirildi. Hemen harekete geçen ekipler, Bağcılar’da otomobili takibe aldı. Operasyon için en uygun yeri belirleyen polis, uyuşturucu bulunduğu öne sürülen aracın önünü kesti. Bu sırada sürücü araçtan inerek kaçmak istedi. Ancak bir polis memuru şüpheliyi yere yatırarak gözaltına aldı. Yapılan aramalarda otomobilin bagajında karton koliler içerisinde 289 paket halinde 150 kilo eroin ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan araç sürücüsü Celal E. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Celal E.’nin ifadesinde hiçbir şeş hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

Celal E.’nin 1’i bölücü örgüt üyeliği ve 3 uyuşturucu satıcılığı olmak üzere 3 suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Çağlayan’daki İstanbul Adalate Sarayı'na sevk edilen Celal E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yapılan operasyon onları polis kameralarına da yansıdı. Görüntülerde aracın durdurulması ve kaçmaya çalışan sürücü Celal E.’nin yakalanma anları yer alıyor. Otomobildeki uyuşturucuların bulunma anları da görüntülerde yer alıyor..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.