1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Zehir tacirlerine darbe
Zehir tacirlerine darbe

Zehir tacirlerine darbe

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği görevlilerince uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

A+A-

Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan bir şahsın çocukları ile birlikte uyuşturucu hap sattığı, uyuşturucu maddeleri ise Bağcılar, Başakşehir, Sultangazi ve Esenyurt ilçelerinde bulunan ikamet adreslerinde sakladığı tespit edildi. Operasyonlarda alıcı kılığına giren polis ,C.S (48) ve G.S (17) isimli şahsılardan para karşılığı 12 adet uyuşturucu hap satın alınması üzerine C.S ve G.S isimli şahıslar suçüstü yakalandı ve , eş zamanlı olarak arama kararı alınan adreslerde yapılan aramalarda;3 bin 961 adet uyuşturucu hap,

Daralı ağırlığı 40 gr. uyuşturucu hap tozu,Uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 775 TL para, 25 adet fişek, 1 adet hassas terazi, ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak yakalanan C.S, G.S. ve İ.S (27) isimli erkek şahıslar ile Y.P. (38) ve S.Ç. (55) isimli bayan şahıslar adli makamlara sevk edildi. C.S ve G.S isimli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.