1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 03-06-2018 / GÜNDEM
03-06-2018 / GÜNDEM

03-06-2018 / GÜNDEM

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

A+A-

ANKARA

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi...

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır İstasyon Caddesi'nde gerçekleşecek mitingde halka hitap edecek, TÜYAP Diyarbakır Fuar Merkezi'nde düzenlenecek iftar programına katılacak.

2- AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Kuzeykent Meydanı'nda düzenlenecek Kastamonu mitingine katılacak, Valiliği ziyaret edecek.

- Yıldırım, Kent Meydanı'ndaki Karabük mitinginde halka seslenecek, Valiliğe ziyarette bulunacak.

- Yıldırım, Wow Hotel'deki EKEV ve ERSİAD'ın iftarına katılacak.

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, STK'ler, iş dünyası temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelecek ve iftar programına katılacak.

4- Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Havalimanı Temel Atma Töreni"ne katılacak.

5- Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı ile ilçedeki bazı STK'leri ve esnafı ziyaret edecek, Atakent Mahallesi Akasya 2 Sokak'ta düzenlenecek iftara katılacak, Arnavutköy ilçesinde kanaat önderleriyle bir araya gelecek, Erzurumlular Derneği'nin sahur programına iştirak edecek.

6- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Valiliği ziyaretin ardından yapımı süren spor tesisi inşaatlarında incelemelerde bulunacak, Karaağaç Mahallesi esnafını ziyaret edecek, Kapaklı ilçesinde iftara katılacak.

7- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kağıthane'deki Hasbahçe'de sivil toplum kuruluşları mensuplarıyla sahur yapacak.

8- Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Şehit Aileleri, Gazi ve Aileleri ile İftar Programı"na iştirak edecek. 

9- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yozgat Havalimanı Temel Atma Töreni'ne katılacak, Ankara-Niğde Otoyolu şantiyesinde incelemeler yapacak, esnaf ile Atatürk Sahil Parkı'na ziyarette bulunacak, iftar davetine iştirak edecek.

10- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Yenice, Yaygın, Tokluca, Çolaklı, Selvidağ, Kapıkaya ve Bulutlu mahallelerini ziyaret edecek.

11- CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk'u ziyaret edecek, Kağıthane, Eyüp, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve Zeytinburnu'nda düzenlenecek mitinglere katılacak.

12- Suriye iç savaşındaki gelişmeler ile Beşşar Esed rejiminin saldırı ve ablukasındaki bölgelerde durum takip ediliyor.

13- Fenerbahçe Kulübünün Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen seçimli olağan genel kurulunun ikinci ve son gününde, mevcut başkan Aziz Yıldırım ile eski yöneticilerden Ali Koç başkanlık için yarışacak.

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.