06 Temmuz 2026
Altın 6262.09
BIST 14417.91
Dolar 46.8084
Euro 53.5263
Sterlin 62.1829
Ankara 18°C

125 Kilo Esrar 60 Bin Kaçak Sigara

125 Kilo Esrar 60 Bin Kaçak Sigara
Doğu ve Güneydoğu Bölgesi'nde kaçak ekilen ve geçtiğimiz günlerde medyaya yansıyan esrar üreticilerine karşı emniyet güçleri göz açtırmıyor.

Doğu ve Güneydoğu Bölgesi'nde kaçak ekilen ve geçtiğimiz günlerde medyaya yansıyan esrar üreticilerine karşı emniyet güçleri göz açtırmıyor. Bunun en son örneği ise İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlar Büro Amirliği tarafından gerçekleştirildi.

Diyarbakır’dan İzmir’e gelen bir kamyon, güvenlik noktasında durduruldu. Risk analiz yöntemi doğrultusunda yapılan inceleme ve araştırmada ise 125 kilo esrar maddesi ve 60 bin paket kaçak sigara tespit edildi. 3 adet hidrofor kazanı içine yerleştirilen esrar maddesi ve kaçak sigaralar, spiral aracılığıyla kesilerek çıkarıldı.
    
Kaçak malzemelerin yanında kamyon şoförü İ.Ö.’yü (53) gözaltına alındı. Sorgulaması yapılan şoför adliyeye sevk edilerek tutuklandı.
CİHAN

Diyarbakır’dan getirilen 125 kilo esrar 60 bin kaçak sigara ele geçirildi

Diyarbakır’dan getirilen 125 kilo esrar 60 bin kaçak sigara ele geçirildi

Diyarbakır’dan getirilen 125 kilo esrar 60 bin kaçak sigara ele geçirildi

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir