1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 13-01-2019 / PAZAR GÜNDEMİ
13-01-2019 / PAZAR GÜNDEMİ

13-01-2019 / PAZAR GÜNDEMİ

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

A+A-

1- Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karasu ilçesinde "BMC Gelecek 50 Yıl Buluşması"na katılacak.

- Erdoğan, Serdivan Spor Salonu'nda "AK Parti Sakarya Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı"na ve AK Parti Sakarya İl Teşkilatı ile akşam yemeği programına iştirak edecek. 

2- AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Bursa Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları tanıtım programı ile "AK Parti Vefa Yemeği"ne katılacak.

3- AK Parti Genel Başkan Yardımcılarından Lütfi Elvan Erzincan'da, Erkan Kandemir Zonguldak'ta aday tanıtım toplantısına iştirak edecek.

4- ABD Başkanı Donald Trump'ın Suriye'den çekilme kararının ardından gelişmeler takip ediliyor.

5- Suriye iç savaşındaki gelişmeler ile bölgedeki durum izleniyor.

6- Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 15. haftaya Fenerbahçe Beko-Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol ile Bahçeşehir Koleji-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarıyla devam edilecek.

7- Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 14. hafta, OGM Ormanspor-Fenerbahçe, Galatasaray-Beşiktaş, İstanbul Üniversitesi-BOTAŞ ve Hatay Büyükşehir Belediyespor-Mersin Büyükşehir Belediyespor karşılaşmalarıyla tamamlanacak.

8- Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 12. haftası, Karayolları-VakıfBank, Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas-Halkbank, Türk Hava Yolları-Aydın Büyükşehir Belediyespor, Eczacıbaşı VitrA-Nilüfer Belediyespor ve Çanakkale Belediyespor-Galatasaray HDI Sigorta müsabakalarıyla sona erecek.

9- Spor Toto Süper Lig takımlarının ikinci yarı hazırlık çalışmaları ve transfer faaliyetleri izleniyor.

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.