19 Mart 2026
Altın 6541.16
BIST 12433.5
Dolar 44.2792
Euro 51.0964
Sterlin 59.5969
Ankara 9°C

15 Bin Tl Kredi Alan Ev Hanımı İşyeri Açtı

15 Bin Tl Kredi Alan Ev Hanımı İşyeri Açtı
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Genel Müdürlüğü'nce, fakir ve yardıma muhtaç ailelere destek olmak amacıyla uygulanan "gelir getirici projeler" kapsamında başvurusu kabul edilen Mevlüde Kaşıkçı işyeri açtı. Bafra Kaymakamı Ayhan B

Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı, ocak ayında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Genel Müdürlüğü'ne başvuran Mevlüde Kaşıkçı'ya gayretinden dolayı teşekkür etti.

SYDV'nin maddi durumu zayıf olan vatandaşlara, maddi yardımlarda bulunarak kısa süreli ihtiyaçlarını gidermeye yönelik çözümler sunduğunu belirten Boyacı, "Bu tür kısa süreli çözümlerin yanı sıra, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın vakıf aracılığıyla meslek sahibi olmalarını ve bir daha ne topluma ne bir başkasına muhtaç olmayacakları şekilde yaşamalarını sağlayacak projeler uygulanıyor." dedi.

Ayrıca Boyacı, gelir getirici projelerin istihdamın artırılması bakımından önemli olduğuna dikkat çekerek, Mevlüde Kaşıkçı ve ailesine iş hayatında başarılar diledi.

İlk 2 yılı ödemesiz, 8 yılda geri ödemeli 15 bin TL'lik kredi alan Mevlüde Kaşıkçı'nın 'Ankam Et Dünyası' adlı işyerinin açılışına Kaymakamı Ayhan Boyacı, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, İlçe Müftüsü Burhan Keleş ile çok sayıda davetli katıldı.

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir