17 Aralık 2025
Altın 5923.568
BIST 11348.83
Dolar 42.6971
Euro 50.1865
Sterlin 57.2292
Ankara -1°C

"15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası"

"15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası"
Çumra Belediyesi ve İlçe Müftülüğünce düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası'nın ödülleri sahiplerini buldu.

ttt.jpg

Çumra Belediyesi ve İlçe Müftülüğünce düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası'nın ödülleri sahiplerini buldu.

Yaz Kur'an kursları öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen turnuvanın Çumra Şehir Stadyumu'nda düzenlenen ödül töreninde konuşan Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, "Asım'ın nesli"ni yetiştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Çumra Çatalhöyük Belediyespor'un başarılarını daha üst seviyelere taşımak istediklerini belirten Başkan Oğuz, "Bunu yaparken de ahlaklı, namuslu, edepli bir sporcu nesil yetiştirme gayesindeyiz. Vatanı, milleti, bayrağı, devleti için canını vermeye hazır bir nesil yetiştirmek, hem hepimizin ortak gayesi ve görevidir." ifadelerini kullandı.

Oğuz, turnuvanın, Türk çocukları daha iyi yaşasın diye canlarını feda eden 15 Temmuz şehitleri adına düzenlendiğini hatırlatarak, "Turnuva, Bedir'de, Uhud'da, Kurtuluş Savaşı'nda, Çanakkale'de, Güneydoğu'da ve 15 Temmuz'da vatanı, milleti, dini mübini için şehit olan bütün şehitlerimiz için düzenlendi." diye konuştu.

Programda, 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası'na katılan gruplara kupa ve plaketlerinin verilmesiyle son buldu. 

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir