1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 20-04-2023 / PERŞEMBE GÜNDEMİ
20-04-2023 / PERŞEMBE GÜNDEMİ

20-04-2023 / PERŞEMBE GÜNDEMİ

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

A+A-
Ankara

1- TBMM Başkanı Mustafa Şentop, TRT'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Türkiye'de misafir ettiği 24 ülkeden 24 çocuğu kabul edecek, Karadeniz Doğalgazı Devreye Alma Töreni'ne katılacak.

(İstanbul/14.00/Zonguldak/20.23) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Karaköprü'de AK Parti Seçim İrtibat Bürosu açılışına katılacak.

(Şanlıurfa/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sütlüce ve Örnektepe TOKİ Evleri Anahtar Teslim Töreni'ne katılacak, Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Şantiyesi'ni ziyaret edecek, İstiklal Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulunacak, Ekolojik Park Fidan Dikim Töreni'ne katılacak, Konak Camisi önünde vatandaşlarla sohbet edecek, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin açılışına katılacak, Okmeydanı'nda vatandaşlarla selamlaşacak, "STK, Kanaat Önderleri, Gençler, Kadınlar, Muhtarlar ve İş İnsanlarıyla Beyoğlu İftarı"na iştirak edecek.

(İstanbul/13.00-19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, şehitliği, Ordu Üniversitesi, AK Parti Çatalpınar, Kabataş ve Aybastı İlçe başkanlıklarını ziyaret edecek, esnaf ziyaretinde bulunacak, Aybastı'da STK ve muhtarlarla iftar programında bir araya gelecek.

(Ordu/10.00/19.16) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Beypazarı Aile Yaşam Merkezi'nde düzenlenecek Beypazarı Projeleri Tanıtım Töreni'ne ve ilçedeki iftar programına katılacak.

(Ankara/17.00/19.38) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Hatay Valiliği Afet Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret edecek, deprem sonrası yürütülen çalışmaları inceleyecek, AK Parti milletvekili adaylarıyla bir araya geldikten sonra Orhanlı Konteyner Kent'te iftar programına katılacak, Kocaeli Belediyesi tarafından yapılan konteyner hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret edecek.

(Hatay/16.30-20.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ FİNANS

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin ilk şehir içi kuluçka merkezi "Cube Beyoğlu"nun açılış törenine katılacak, depremzedelerle bayramlaşacak, esnaf ziyaretinde bulunacak ve "Büyük Teşkilat İftarı"na iştirak edecek.

(İstanbul/11.00/Bursa/14.00-19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Tonya ve Beşikdüzü ilçe başkanlıklarındaki buluşmaya ve mahalle muhtarlarıyla düzenlenecek toplantılara katılacak, iki ilçede esnafı, Kadıralak Yaylası'nı ve İskenderli Mahallesi'ni ziyaret edecek, Beşikdüzü’nde geçmiş ve mevcut dönem teşkilat mensuplarıyla iftar programında buluşacak.

(Trabzon/11.00-19.12) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Türkiye İstatistik Kurumu, mart ayı yurt dışı üretici fiyat endeksini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Ziraat Odası açılışına katılacak.

(Antalya/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek bayramlaşma programına iştirak edecek, Bornova ile Karşıyaka ilçe teşkilatlarına ziyarette bulunup Buca'da iftar programına katılacak.

(İzmir/13.30-19.59) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Avrupa Güreş Şampiyonası'na Hırvatistan'da kadınlar müsabakalarıyla devam edilecek. 76 kiloda Yasemin Adar Yiğit altın, 59 kiloda Eda Tekin bronz madalya maçına çıkacak; 50 kiloda Evin Demirhan Yavuz ve 68 kiloda Nesrin Baş repesaj mücadelesi verecek. Ayrıca 53 kiloda Zeynep Yetgil, 57 kiloda Elvira Kamaloğlu, 62 kiloda Selvi İlyasoğlu, 65 kiloda Büşra Efe ve 72 kiloda Buse Çavuşoğlu Tosun, müsabakalara başlayacak.

(Zagreb) (Fotoğraflı)

3- Spor Toto Süper Lig'in 30. haftası MKE Ankaragücü-Bitexen Giresunspor ve Demir Grup Sivasspor-Trabzonspor maçlarıyla tamamlanacak.

(Ankara/17.00/Sivas/20.30) (Fotoğraflı)

4- ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin play-off yarı final serisi ikinci maçında Galatasaray Çağdaş Faktoring ile Fenerbahçe Alagöz Holding, Ahmet Cömert Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/20.00) (Fotoğraflı)

5- Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi'nde sezonun lig etabının 26'ncı ve son hafta mücadelesi Kuzeyboru-PTT maçıyla başlayacak.

(Aksaray/14.00) (Fotoğraflı)

6- UEFA Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek final mücadelesi rövanş maçlarıyla tamamlanacak.

7- 2023 Okçuluk Dünya Kupası'nın 1. ayağında elemelere devam edilecek.

(Antalya) (Fotoğraflı)

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.