1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 25-01-2020 / CUMARTESİ GÜNDEMİ
25-01-2020 / CUMARTESİ GÜNDEMİ

25-01-2020 / CUMARTESİ GÜNDEMİ

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

A+A-

İŞTE BUGÜNÜN GÜNDEMİ

1- Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Salonu'nda düzenlenecek DEİK 33. Olağan Genel Kurulu ve Ustalara Saygı Ödül Töreni'ne katılacak.

2-Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli depremin ardından gelişmeler takip ediliyor.

- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Valilikteki koordinasyon merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.

3- Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün (2019-nCoV) ülkede ve dünyada yayılmasına ilişkin gelişmeler izleniyor.

4- Beşşar Esed rejimi, İran destekli terörist gruplar ve Rusya'nın İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ne yönelik saldırıları ile sahadaki insani durum takip ediliyor.

5- Berlin Konferansı sonrası Libya'da krize çözüm bulmak amacıyla yürütülen diplomatik girişimler ve ateşkes sürecine ilişkin gelişmeler izleniyor.

6- Süper Lig'de 19. haftaya Hes Kablo Kayserispor-MKE Ankaragücü, Kasımpaşa-Aytemiz Alanyaspor, Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçlarıyla devam edilecek.

7- TFF 1. Lig'de 19. hafta Giresunspor-Cesar Grup Ümraniyespor, Osmanlıspor-Keçiörengücü, Altay-İstanbulspor karşılaşmalarıyla sürüyor.

8- ING Basketbol Süper Ligi'nde 17. hafta Bahçeşehir Koleji-Galatasaray Doğa Sigorta, Sigortam.net İTÜ Basket-TOFAŞ, Frutti Extra Bursaspor-Darüşşafaka Tekfen, Teksüt Bandırma-OGM Ormanspor müsabakalarıyla başlayacak.

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.