21 Ağustos 2026
Altın 7133.63
BIST 14514.82
Dolar 48.0489
Euro 56.1616
Sterlin 65.4385
Ankara 34°C

25 Gündür Kayıp Üç Arkadaşın Cesetleri Bulundu

25 Gündür Kayıp Üç Arkadaşın Cesetleri Bulundu
Balıkesir'de 25 gün önce kaybolan 3 arkadaşın, cesetleri bulundu. Cesetler, Balıkesir'e 23 kilometre uzaklıktaki bir köyde bulundu.

En son 9 Ocak'ta bir evde toplandıkları belirtilen ve o tarihten sonra kendilerinden haber alınamayan üç arkadaşın, cesetleri bulundu. Konuyla ilgili ihbar alan polis, olayı jandarmaya bildirdi. Balıkesir'e 23 kilometre uzaklıktaki Ertuğrul köyüne gelen jandarma ve polis, dere kenarında önce 17 yaşındaki Samet Erkutoğlu'nun, sonra 20 yaşındaki Ercan Altıntaş'ın cesedini buldu. Polis ve jandarma üçüncü gencin cesedini çevrede araştırmaya başladı. Kısa bir süre sonra da karlar altında Serkan Özmen'in (30) de cesedine ulaşıldı. Üç gencin cesetleri Balıkesir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Üç arkadaşın 25 gün önce, Sakarya Mahallesi'ndeki bir evde eğlenmek üzere bir araya geldiği ve o günden sonra kimse tarafından görülmediği, kayıp gençlerden Serkan Özmen ile Ercan Altuntaş'ın çeşitli suçlardan sabıkalarının olduğu öğrenildi. Polis, üç arkadaşın husumeti olan kişi veya kişilerce kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı araştırma sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir