1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 27-03-2024 / ÇARŞAMBA GÜNDEMİ
27-03-2024 / ÇARŞAMBA GÜNDEMİ

27-03-2024 / ÇARŞAMBA GÜNDEMİ

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

A+A-

Ankara

GÜNDEM ÖZET

1- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda ve Batman Valiliği önünde düzenlenecek mitinglerinde halka hitap edecek.

(Diyarbakır/13.00/Batman/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Filizi Köşk'te sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle iftar programında bir araya gelecek.

(İstanbul/19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD) tarafından düzenlenen "Geleneksel İftar Programı"na katılacak.

(İstanbul/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt ve Sarıyer'de halk buluşmalarına, Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu İftar Programı'na iştirak edecek.

(İstanbul/14.00/17.30/19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Abdipaşa'da esnafı ziyaret edecek, Safranbolu'da halkla buluşacak, Hasankadı'da iftar programına katılacak.

(Bartın/11.00/Karabük/14.00/Bartın/19.17) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Otizmli Bireyler ve Aileleri için Bireysel Sosyal Hizmet Danışmanlığı Tanıtım Toplantısı'na katılacak, İkbal Lokum Fabrikasını ziyaret edecek, Vefa Buluşması Eşliğinde İftar Programı'na iştirak edecek.

(Afyonkarahisar/11.00/15.30/18.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Tekirdağ'da Türkiye Yüzyılı'nda Çalışma Hayatı Buluşmaları'na, Edirne'de iş insanları ile iftar programına katılacak.

(Tekirdağ/15.00/Edirne/19.35) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Erfelek Seçim Koordinasyon Merkezi'ni, Sinop Valiliği ile AK Parti seçim bürosunu ziyaret edecek, AK Parti teşkilat mensupları, sivil toplum kuruluşları, basın, oda temsilcileri ve merkez muhtarlarıyla iftar programına katılacak.

(Sinop/15.30/16.30/17.00/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Horasan ve Pasinler'de AK Parti seçim koordinasyon merkezleri ile esnafı ziyaret edecek, Erzurum AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi'nin iftar programına katılacak ve Aziziye'de AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'ne ziyarette bulunacak.

(Erzurum/11.00-20.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Odunpazarı ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunacak, Isparta'da iftar programına katılacak.

(Eskişehir/14.00/Isparta/18.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ FİNANS

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Samsun Üniversitesinde gençlerle buluşacak, Valiliği, esnafı ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek, Ondokuz Mayıs Üniversitesinde gençlerle bir araya gelecek.

(Samsun/10.00-13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda incelemelerde bulunacak ve basın açıklaması yapacak, Nevşehir'de Valiliği, AK Parti İl Başkanlığını, AK Parti Avanos seçim ofisini ve esnafı ziyaret edecek, Avanos tarihi köprü restorasyonunu inceleyecek, AK Parti Ürgüp seçim ofisine gidecek, esnafla bir araya gelecek ve STK temsilcileriyle iftar yapacak.

(Hatay/11.30/Nevşehir/15.00-19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- TÜİK, "İstatistiklerle Yaşlılar, 2023" bültenini yayımlayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Gazze/Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

KÜLTÜR SANAT

1- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Van Turizm Master Planı tanıtım programı ile Eski Van Şehri Geleceğe Miras Tanıtım Toplantısı'na katılacak.

(Van/11.00/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, basketbolda 29 Haziran-7 Temmuz'da İstanbul'un ev sahipliğinde düzenlenecek FIBA 17 Yaş Altı Dünya Kupası'nın Wyndham Grand Levent Otel'de yapılacak kura çekimine katılacak. Kura çekimine, FIBA Başkanı Şeyh Saud Ali Al Thani, FIBA Avrupa Başkanı Jorge Garbajosa ile FIBA Genel Sekreteri Andreas Zagklis de iştirak edecek.

(İstanbul/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- FIBA Erkekler Avrupa Kupası yarı final ilk maçında Bahçeşehir Koleji, İtalya'nın Itelyum Varese takımına konuk olacak.

(Varese/22.30)

3- ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisi üçüncü ve son maçında Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor, Galatasaray Çağdaş Faktoring'i konuk edecek.

(Kocaeli/18.00) (Fotoğraflı)

4- ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ilk maçında Beşiktaş BOA, ÇBK Mersin'i ağırlayacak.

(İstanbul/16.00) (Fotoğraflı)

5- AXA Sigorta Kupa Voley Erkekler Dörtlü Final organizasyonu, Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda final maçıyla tamamlanacak.

(Bursa/17.00) (Fotoğraflı)

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.