31 Temmuz 2026
Altın 6260.31
BIST 13292.93
Dolar 47.3636
Euro 54.6662
Sterlin 63.3406
Ankara 18°C

3 Yaralı Doğandan İkisi, Tedavisinin Ardından Doğaya Salındı

3 Yaralı Doğandan İkisi, Tedavisinin Ardından Doğaya Salındı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde son yıllardaki çalışmalarıyla sokak hayvanlarının rehabilitasyonu konusunda örnek çalışmalara imza atan Karadeniz Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, çeşitli sebeplerden dolayı yaralanan vahşi hayvanların iyileştir.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde son yıllardaki çalışmalarıyla sokak hayvanlarının rehabilitasyonu konusunda örnek çalışmalara imza atan Karadeniz Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, çeşitli sebeplerden dolayı yaralanan vahşi hayvanların iyileştirilmesinde de önemli çalışmalar gerçekleştiriyor.

    Vatandaşların, bir süre önce Karadeniz Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine tespit edilen 3 yaralı doğan, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Belediye Veteriner Hekimi Erdal Terzi tarafından yapılan muayene ve tedavilerinin ardından kanatlı hayvan bakma kafesine alınan doğanların, avcılar tarafından yaralandığı tespit edildi.

    Bakım ve pansumanları yapılan doğanlardan ikisi, iyileşmelerinin ardından doğal ortama geri bırakıldı. Yaralı diğer doğanın da tedavi ve bakımının devam ettiği bildirildi. CİHAN

3 yaralı doğandan ikisi, tedavisinin ardından doğaya salındı

3 yaralı doğandan ikisi, tedavisinin ardından doğaya salındı

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir