20 Ağustos 2026
Altın 6914.24
BIST 14458.98
Dolar 47.9454
Euro 56.0823
Sterlin 65.3872
Ankara 16°C

30 Ağustos Zafer Bayramı Vakfıkebir'de Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Vakfıkebir'de Coşkuyla Kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde coşkuyla kutlandı. Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.
30 Ağustos Zafer Bayramı Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde coşkuyla kutlandı. Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Ardından Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Savaş Çağlar, Belediye Başkanı Hayri Birinci tarafından tören takımı ve vatandaşların bayramını kutladı. Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Yüzbaşı Savaş Çağlar, Türk ordusunun en önemli günü olan 30 Ağustos Zaferi'nin 88. yıldönümünü kutlamanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti.

30 Ağustos Zaferi'nin Atatürk'ün önderliğinde çelikleşmiş bir milli beraberlik ruhu içerisinde dünyanın en güçlü ordularına karşı elde edilen hürriyet ve bağımsızlık aşkıyla yanan bir milletin sarsılmaz asil ve inancının zaferi olduğunu ifade eden Yüzbaşı Çağlar, şöyle konuştu:

"Bu zafer ülkemizi parçalamak ve milletimizi yok etmek isteyen kişiler tarafından yıllar boyunca sinsice hazırlanan planların o gün için sonuncusu olan sevr paçavrasının yırtılıp atıldığı gündür."

Daire amirleri, parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşların katıldığı kutlamaların artından Garnizon Komutanı Yüzbaşı Savaş Çağlar tebrikleri kabul etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir