06 Kasım 2026
Altın 6560.93
BIST 11330.08
Dolar 50.1545
Euro 56.1365
Sterlin 66.9306
Ankara 8°C

47 Yaşındaki Öğretmen, Lise Öğrencisini Kaçırmakla Suçlanıyor

47 Yaşındaki Öğretmen, Lise Öğrencisini Kaçırmakla Suçlanıyor
Adana'da, 47 yaşındaki ingilizce öğretmeni S.G., 15 yaşındaki kız öğrencisi B.N.A.'yı kaçırdığı iddiasıyla aranıyor. Evli ve 2

Evli ve 2 çocuk babası ingilizce öğretmeni S.G.'nin öğrencisini kaçırdığı iddia edildi. B.N.A isimli 15 yaşındaki öğrencinin geçtiğimiz yıllarda vefat eden babasıyla sınıf arkadaşı olduğu ifade edilen S.G'nin evlilik vaadiyle B.N.A'yı kaçırdığı belirtiliyor. 15 yaşındaki B.N.A. ile internet ve telefonla da görüştüğü öğrenilen S.G.'nin geçen hafta yazlık evini satarak yanına aldığı 100 bin lirayla kız çocuğuyla Adana'da buluşup kaçtığı öne sürülüyor.

Polis, ailenin durumu bildirmesi üzerine ingilizce öğretmeni S.G.'yi 'küçük yaştaki çocuğu alıkoyma' suçlamasıyla arıyor. Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat ise, öğretmenin 4 Ekim Pazartesi gününden beri görev yaptığı okula gitmediğini söyledi. Büyükfırat, olayla yakından ilgilendiklerini ve yasal işlem başlattıklarını söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir